Skocz do zawartości

Google robi porządki?

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Z 'pewnego' źródła wiem, że google od niedawna zatrudnia dodatkowo 'mieszaczy' - to już nie klakierów za darmo, tylko mieszaczy za kasę - mających przewodzić stadom baranów i prowadzić ich równiutko w szyku nie koniecznie na rzeź, ale ku lepszym wynikom.

Myślisz, że już są tutaj? Nie mam na myśli Dido.

Przybywam z przyszłości by ostrzec seowców przed zbliżającą się apokalipsą. Wrześniowe update googla miało zamydlić oczy seowców aby Ci nie zauważyli wielkiego upda który nastąpił pod koniec października. Krwawy październik był końcem ery seowców przetrwało tylko kilku bingowców którzy z ukrycia próbują przyspamować Google. Teraz jest rok 2014 i wszyscy seowcy wysyłani są na szkolenia z adwordsa "Widziałem rzeczy, którym wy seowcy nie dalibyście wiary. Pingwiny w ogniu sunące ku wynikom w serpach. Oglądałem swoje frazy w TOP 10. Wszystkie te chwile znikną w czasie pojawienia się nowego updata. Czas umrzeć."

Przybywam z przyszłości by ostrzec seowców przed zbliżającą się apokalipsą. Wrześniowe update googla miało zamydlić oczy seowców aby Ci nie zauważyli wielkiego upda który nastąpił pod koniec października. Krwawy październik był końcem ery seowców przetrwało tylko kilku bingowców którzy z ukrycia próbują przyspamować Google. Teraz jest rok 2014 i wszyscy seowcy wysyłani są na szkolenia z adwordsa "Widziałem rzeczy, którym wy seowcy nie dalibyście wiary. Pingwiny w ogniu sunące ku wynikom w serpach. Oglądałem swoje frazy w TOP 10. Wszystkie te chwile znikną w czasie pojawienia się nowego updata. Czas umrzeć."

Skoro przybywasz z przyszlosci to napisz post w pazdzierniku , tak abysmy go zobaczyli juz dzis :jezyk1:

"JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ."

https://devdoit.pl

snapback.png Robbierviera, o 15 październik 2012 - 22:40, powiedział:

I stał się koniec...

snapback.png Beerbant, o 15 październik 2012 - 22:45, powiedział:

Czas przejść na emeryturę

snapback.png Zgred, o 15 październik 2012 - 22:52, powiedział:

Idźcie towary w supermarkecie pozycjonować, nic innego nie pozostało

nie to ja jestem z przyszłości :peace:

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

a ja zauważałem dość spory ruch dzisiaj. Rano wszystkie moje świeższe frazy z jednej strony, które pozycjonuje od 2 miesięcy pospadały o 2 do 5 pozycji jedna fraza mega ważna, co była na 3-4 stronie wyleciała w kosmos 4 starsze frazy zostały niewzruszone. A teraz jak sprawdziłem to prawie wszystkie fraz odbiły się oprócz jednej. I dwie frazy z odmętów otchłani google znanej jako pozycje 101+ wpadły na pierwszą i drugą stronę w tym ta mega ważna. Reasumując jedna fraza spadła z pierwszej strony na drugą a inna z lepszym potencjałem weszła na pierwszą stronę i ta mega ważna jest tuż za TOP10 reszta to wahnięcia +/-2-3 pozycje

a ja zauważałem dość spory ruch dzisiaj. Rano wszystkie moje świeższe frazy z jednej strony, które pozycjonuje od 2 miesięcy pospadały o 2 do 5 pozycji jedna fraza mega ważna, co była na 3-4 stronie wyleciała w kosmos 4 starsze frazy zostały niewzruszone. A teraz jak sprawdziłem to prawie wszystkie fraz odbiły się oprócz jednej. I dwie frazy z odmętów otchłani google znanej jako pozcje 101+ wpadły na pierwszą i drugą stronę w tym ta mega ważna. Reasumując jedna fraza spadła z pierwszej strony na drugą a inna z lepszym potencjałem weszła na pierwszą stronę i ta mega ważna jest tuż za TOP10 reszta to wahnięcia +/-2-3 pozycje

Niesamowita historia, dzięki!

Skuteczne seo zaistniejw.net, długo, drogo, solidnie.

Skoro przybywasz z przyszlosci to napisz post w pazdzierniku , tak abysmy go zobaczyli juz dzis :jezyk1:

Zrobiłem tak ale google uznał mojego posta za niezgodnego z wytycznymi Googla i wyindeksował to forum dlatego że nielegalnie ingerowałem w wyniki w serpach. Dlatego ponownie cofnełem się w czasie przed napisaniem zbanowanego posta wyklełem admina tego forum on mnie zbanował i ja z przeszłości nie mogłem już napisać posta na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności