Skocz do zawartości

Google robi porządki?

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Widze że G. zaczeło poprawiać po nas wyrazy :D

Po wpisaniu "gogle" i klinięciu na drugą strone wyników, mamy już w wyszukiwaniu "google" :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Updatów jak mrówków... :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Raz +100, zaraz -50, później +20, następnie skok do TOP1 i wylot poza TOP100.

Samosia... :)

Nie bardzo wiem, co ma oznaczać "samosia". Komunikuję na forum o optymalizacji i pozycjonowaniu, że wyniki wyszukiwania się tasują. To chyba cenna informacja - tym bardziej, że ostatnio nie zauważyłem, żeby ktoś o tym pisał.

Jeśli się nie podoba, wystarczy nie czytać.

Nie bardzo wiem, co ma oznaczać "samosia". Komunikuję na forum o optymalizacji i pozycjonowaniu, że wyniki wyszukiwania się tasują. To chyba cenna informacja - tym bardziej, że ostatnio nie zauważyłem, żeby ktoś o tym pisał.

Nikt nie pisze?? haha tylko 212 stron gadania o tasowaniu wyników. Doszło do sytuacji, że każdy spadek traktowany jest jako update. Może warto czasem po prostu krytycznie spojrzeć na swoją pracę, a nie zganiać cały czas winę na update

Najlepszy stomatolog i ortodonta w Katowicach - Freshmed - piękny uśmiech to zdrowy uśmiech :)

Nikt nie pisze?? haha tylko 212 stron gadania o tasowaniu wyników. Doszło do sytuacji, że każdy spadek traktowany jest jako update. Może warto czasem po prostu krytycznie spojrzeć na swoją pracę, a nie zganiać cały czas winę na update

Wątek ciągnie się od kwietnia 2012 r. i poruszane w nim były tematy różnych updatów. A to, co obserwujemy od kilku dni, jest kolejną aktualizacją.

Jeśli na forum o optymalizacji i pozycjonowaniu komuś nie podoba się, że ktoś inny o tym pisze, to polecam przemyśleć raz jeszcze sens czytania postów, które są tutaj zamieszczane.

Z mojej strony EOT, bo właśnie przez takie bezsensowne wiadomości wątek liczy tak wiele stron, przez co ciężko być z nim na bieżąco i wyciągać wnioski.

Widze że G. zaczeło poprawiać po nas wyrazy :D

Po wpisaniu "gogle" i klinięciu na drugą strone wyników, mamy już w wyszukiwaniu "google" :D

Eee, to to już od przynajmniej 3 miesięcy obserwuję. Na frazę "deweloper miastoX" wyświetla wyniki dla frazy "developer miastoX" i to na pierwszej stronie ....

pozdr

pawel_podlesie

Niemieckojęzyczne strony www oraz SEO w Niemczech, Austrii i Szwajcarii: pozycjonowanieniemcy.pl.

Nie bardzo wiem, co ma oznaczać "samosia". Komunikuję na forum o optymalizacji i pozycjonowaniu, że wyniki wyszukiwania się tasują. To chyba cenna informacja

Samosia to takie miejsce, gdzie Twoje cenne informacje znajdą odbiorców...

A to, co obserwujemy od kilku dni, jest kolejną aktualizacją.

Zadaj sobie takie pytania...

1. A co jeśli sobie uroiłeś ten update?

2. Kogo obchodzi to że jakaś strona spadła z 27 na 35 miejsce?

3. Czy post typu "Raz do góry +50, zaraz -20, później +10" coś wnosi do tematu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności