Skocz do zawartości

Google robi porządki?

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

Obojętnie ile dacie im przykładów jak bardzo ten algorytm jest beznadziejny, to i tak wam napiszą na forum google i gdzie się tylko da, że wyniki są cudowne, a każdy kto podaje przykłady jakie są zwalone to hipokryta i spamer, to w takim razie kto jest tym hipokrytą, chyba bardziej niż zwalony algorytm irytuje mnie ta ściema, którą nam walą.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jest jakaś tama, z jednej strony sporo spiętrzonej wody, a z drugiej gość wysłany naprawić coś co działało, idzie i naprawia, ale naprawa wywołała dwie małe dziurki, zatyka więc paluszkami je, ale pojawiają sie nastepne i tak sobie naprawia...

Coś jak w epoce lodowcowej... :)

18137_2.jpg

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

a ja już mam to w d...e

nie mam już siły na pozycjonowanie czegoś co ciągle spada

zamykam działalność i będę zawsze twierdził, że prywatna rozpieducha, którą zorganizowało google

przyczynia się do wzrostu kryzysu w kraju ponieważ:

1) psuje wam (pozycjonerom) robotę

2) mi sprzedawcy, który płacił podatki itp. a teraz już nie będzie

ale koniec żali

powodzenia życzę dalej

nie mam już siły na pozycjonowanie czegoś co ciągle spada

zamykam działalność

I taki właśnie był misterny plan Google...

Ale Batman się jeszcze nie poddaje... :)

soprano- ja nie jestem z branży seo,

więc sarkazm jest zbedny

przez post chciałem tylko powiedzieć, że przed pierwszym update dobrze żarło i wszystkie sklepy po tym się wyje...ały a były na większość fraz z mojej branży w TOP-ach, po tym zabiegu google nie są i ciągle lecą choćbym nie wiadomo co robił i jak się starał i nie mam siły już z tym walczyć.

ot co.... taka dygresja

@supermen, ja to dobrze rozumiem. Po prostu użyłem Twojego nicka do tego, aby zwrócić uwagę na pewną beznadziejność tego wątku. Przez 219 stron tego tematu zastanawiamy się nad tym, jak temu problemowi zaradzić. Wielkie G ma nas w D i wręcz na to liczy, że zamkniesz działalność i się poddasz. Przecież wszystkie produkty z twoich sklepów mogą sprzedawać adwordsy. Taka jest niestety bolesna prawda. Większość, czy to z branży, czy tez nie, straciła na tych updatach bardzo wiele. Wszyscy szukamy złotego środka, jak temu zaradzić. Czekamy zatem na rozwój sytuacji i robimy swoje.

seowyszbanner.gif

soprano- bez kitu podziwiam Cie (i to nie jest kpina) i wielu z was za wytrwałość. tak adwordsy, dzwonili do mnie w ciągu tygodnia 3 razy i usłyszeli że nie chce od nich nic oprócz tego co mi zabrali.

hmm czy liczy, że ja się pożegnam z własnym biznesem?? nie wiem. wiem jedno, pracują tam ludzie, którzy napędzają cały ten syf przez który w Polsce jest źle bo swoje google i tak zarabiało, zarabia i będzie zarabiać a nas pozbawia środków do życia robiąc nam nam pod górę. i ja po prostu nie mam siły już z tym walczyć, szukać złotego środka itp. bo to walka z wiatrakami.

czy się poddaje?

może

jak zwał tak zwał

jak ktoś z google jest tu i siedzi na forum to niech czuje się zwycięzcą, że dołożył swoją małą cegiełkę do powiększenia kryzysu w kraju

O co chodzi z tym kryzysem w kraju?

Wiesz ile firm ogłasza upadłość w okresie hossy gospodarczej? Zobacz statystyki. Wina Google i wina Tuska.

This is America:

Bookie Harassed by French: I'm in the hole, I pay him two grand a week. There's no profit, I pay him two grand a week.

Mr. French: Well make more fuckin' money. This is America. You don't make money, then you're a fuckin' douchebag.

[pulls out gun]

Mr. French: Now what you ganna do?

[kicks him]

Bookie Harassed by French: I'll make more money!

Mr. French: That's the spirit!

@lev , a sprawdzałeś ile firm otwiera się w hossie a ile w czasach recesji ? , sprawdź jeszcze raz dane statystyczne oraz przeczytaj o podaży i popycie pieniądza

W 2013 roku według raportów rynek inwestycji budowlanych skurczy się o 20%-30%, a jak budowlanka klęka to wszyscy w kraju dostaniemy po d...ie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności