Skocz do zawartości

Google robi porządki?

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
...

Do pozycjonowania ciężko mnie zniechęcić bo sam pozycjonuję swoje komercyjne serwisy na nienałatwiejsze frazy.

Wiem ze jakość serpów spada, Google kombinuje a tym samym psuje. Mi chodziło o czysto teoretyczną zalezność: wysoka jakość serpów- popularność wyszukiwarki- zyski z adwords. W dłuższej perspektywie niska jakość wyników przekłada się np na wybór innej wyszukiwarki. Ktoś już na tym forum pisał że korzysta w pewnych kwestiach z binga, bo tam są lepsze wyniki. No a jak jest na bingu no to np nie kliknie adwordsa, bo ... nie ma jak.

Idę sie napić coli.

Pozdrawiam!

Jak będziesz robić kurs - " jak być optymistą w złych czasach", to pisz do mnie

Że jak? :D

Zanim to napisałem, sprawdziłem wszystkie frazy i domeny dla pewności. Ale jutro już się raczej będę bał :P

W każdym razie mam nadzieję, że będzie dobrze :)

Ps. Linka nie ma, z głowy pisałem :P Tak mi do głowy przyszło żeby rozluźnić sytuację ;)

penguins.jpg

Odwiedzaj regularnie mój blog o seo na lukaszt.pl podobno warto ;)

A tak poza pozycjami czy dzieje się u Was coś jeszcze?

ja dostałem bana od ex , aktualna mnie wrzuciła w filtr za zbyt dużą rotacje wzrokową na inne ale przestałem sie rozglądać , pierdzielnąlem skruchę i w piątek mam kolacje z ex a z filtra wyjdę jutro !!!

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności