Skocz do zawartości

Google robi porządki?

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
...jeszcze na tydzien przyjechała teściowa.

I to jest prawdziwie straszna wiadomość dzisiejszego dnia.

eM

Phi, ban od ex gorszy - zobacz jakie torty robi https://vegetka.pl/category/torty

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Beer przyszedł, jednym postem zamiótł temat i wyszedł :shout:

@Beerbant : Jak Cię Google zatrudni i napiszesz parę postów to jeszcze uwierzę w white SEO !!! . A swoją drogą, dobrze, że politycy nie czytają PiO, bo czytając posty Beerbant'a, nie można sobie wyobrazić lepszego człowieka od kontaktów z mediami !!!

Pozdrawiam.

SYGNATURKA

Kaspar & Matt Company PR sp z O.O, wymiatają wszystkich !!!

A co Ci beer z wegetarianki, która mięsa do ust nie bierze? Mnie by taki filtr cieszył !!!

Człowieku taki mi tort na urodziny zrobiła , że z rozpędu nadgryzłem te szkło na jakim podała :shout:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

No to chyba wiem co teraz robią, puścili z powrotem spam w wyszukiwarkę, odfiltrowali precle i katalogi, ogólnie wszystko to co spamowate, wzrósł site....potem automatem posprawdzali, którym stronom przybyło linków z tych spamów i je ukarali (strony docelowe). Teraz usuną te spamy, kary pozostaną i zaczniemy linkowac od nowa !!!

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Swoją drogą czy ktoś mógłby potwierdzić/zaprzeczyć takiej tezie :

Trójka moich klientów (dwójka emerytów i jeden bankrut), na jesień 2011 zrezygnowała z moich usług. Na moim zapleczu zamieniłem linki, tam gdzie mogłem i było warto (mocne prywatne precle) poprosiłem o zmianę linków. Teraz patrzę, a strony moich byłych klientów na interesujące ich frazy są w top10, mimo, że ich strony są bez linków (lub mają resztkę linków z typowych spamów) i jestem pewien, że strony nie są pozycjonowane.

Czasami mam takie wrażenie, że google zastosowało metodę SERPY - 12 miesięcy...

Pozdrawiam.

SYGNATURKA

Stary link to dobry link. I tyle. (wieloletnie mają jeszcze większą moc)

Po za tym może być podobnie jak z mapkami, to co wpadło na starym algorytmie, ma dobre miejsca mimo, że wg. nowego nie powinny.

Może o te frazy nikt nie walczy.

Google nalicza rankingi zawsze na kilka dni w tył. Na podstawie danych z przed kilku dni.

Co do wzrostu po usunięciu linków śmieci (nie mówię o prywatnych zadbanych zapleczach), może też być tak, że kłamali iż słabe linki nie wpływają źle na pozycję.

W końcu przekazują moc tak? może zaniżają średnią..

penguins.jpg

Odwiedzaj regularnie mój blog o seo na lukaszt.pl podobno warto ;)

Trzeba zwiększyć rolę Binga żeby sobie nie pogrywało Google !!!

Bing ten sam syf, jeśli nie teraz to będzie. G robi co chce, bo praktycznie ma monopol. Ludzie tak łatwo nie zmieniają przyzwyczajeń, a Klienta nie odeślesz do Binga "gdzie chwilowo jest lepiej", bo Ci odpowie: "Panie, ja mogę sprzedawać nawet na śmietniku, bylebym sprzedawał". Prawda jest taka, że jesteśmy dla G planktonem, którego nie zauważą nawet jak się połączymy w dużą ławicę. Przepłyną przez nas jak wielki waleń i tyle naszego kozaczenia. Uderzyć w nich, w tej chwili, można już tylko prawodawstwem.

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności