Skocz do zawartości

Google robi porządki?

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U mnie 3 stronki:

1) Stara, nie linkowana od dawna. Spadek na frazy najmniej linkowane o 10 pozycji.

2) Stara, prawie brak nowych linków. Spadek na wszystkie frazy, w tym połowa o 10-20 pozycji. Strona przeoptymalizowana

3) Stara, linkowana wszystkim i ostro. Spradek na wszystkie frazy o 50 pozycji. Strona przeoptymalizowana. Jedyna dodana do Narzędzi dla Webmasterów - brak powiadomień.

2 i 3 strona ten sam IP.

Reszta standradowo - coś w górę, coś w dół.

Pozycjonowanie stron WWW: SEMstudio.pl

Hmm, coś się mocno burzy :|

U mnie niezłe spadki, frazy z top2 na poleciały poza top10, niektóre z top5 nie ma nawet w top50. Domena główna linkowana mocnymi site wide'ami z site barów, na mocnych dobrych blogach, chociaż nietematycznych. Pozatym linkowane seokatalogami, preclami, omnim, sb !!! Brakowało tylko xrumera i swli.

Rootowanie telefonów, zmiana systemów operacyjnych (Cyanogenmod, LineageOS), wymiana dotyku, naprawa tabletów, laptopów: https://LepszySerwis.pl Poznań

No cóż Panowie i Panie - zapowiada się burzliwy weekend majowy !!!

Chyba oberwało się linkom z sekcji "blogroll" na WP przede wszystkim - obserwowałem konkurencję, jej linkowanie - większość linków site-wide, łapali zgrabnie top. Dzisiaj nie ma ich w 10tce, mnie zresztą na tą frazę meblową także :pisze:

U mnie na tą chwilę około 6-7 fraz spadło nienaturalnie o kilkadziesiąt oczek, reszta jest na swoich pozycjach. Co będzie dalej zobaczymy !!! Na tą chwilę tylko monitoruje skale spadków :pisze:

Potrzebujesz pomocy przy Sick Marketingu? Pisz: mateusz.kasperek@yandex.ru

No cóż Panowie i Panie - zapowiada się burzliwy weekend majowy !!!

Chyba oberwało się linkom z sekcji "blogroll" na WP przede wszystkim - obserwowałem konkurencję, jej linkowanie - większość linków site-wide, łapali zgrabnie top. Dzisiaj nie ma ich w 10tce, mnie zresztą na tą frazę meblową także :pisze:

No to wygląda, jednak widzę, że poleciały strony mocno linkowane. Nowe domeny linkowane tak samo jak stare, ale jeszcze świeże mocno stoją w topie.

Rootowanie telefonów, zmiana systemów operacyjnych (Cyanogenmod, LineageOS), wymiana dotyku, naprawa tabletów, laptopów: https://LepszySerwis.pl Poznań

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności