Skocz do zawartości

Google robi porządki?

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj czytałem wątki na forum GW i po jednym wątku gdzie guglarz odpowiada wynika jasno że jest to po to aby łatwiej było "kwiatki" wykasować tylko jak na razie na jedne kwiatki wchodzą drugie ciekawe ile to potrwa. :) W ogóle o pio jest głosno na FGW :)

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Seonerd (uwielbiam twój nick! :)) to nie tak - im o to chodziło. Takie SERPy mają spowodować frustracje i skłonić do częstszego korzystania z formularza raportowania. Dzięki temu hasło "to Wy współtworzycie tą wyszukiwarkę!" zyskuje na znaczeniu.

guglarz odpowiada wynika jasno że jest to po to aby łatwiej było "kwiatki" wykasować

Daj linka, chciałbym zobaczyć jego wypowiedź z której jasno coś wynika :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

The change affects roughly 3% of queries in languages such as German, Chinese, and Arabic, but the impact is higher in more heavily-spammed languages. For example, 5% of Polish queries change to a degree that a regular user might notice.

Google nam robi nam markę na świecie. :) Teraz będę zaznaczał w trakcie negocjacji, iż jestem pro bo jestem z Polski huehuehue

Też uważam, że trzeba odczekać chociaż się boje...

To na czym mi zależało poleciało w niebyt...

Reszta jakby bez zmian.

Z drugiej strony kiedyś już tak było i po jakimś czasie z "bardzo delikatną pomocą" wróciło.

Usługi komputerowe: strony www kielce

Sztab WOŚP Małogoszcz - informacje o organizowanych finałach.

Blog: qurwica

Z mani pierwsza doba....

...Wniosek dosyć śmieszny i uwaga pochopny, na dziś - zakładamy wiele mniej wartościowych witryn tworzących ekosystem , z kierunkiem do firmy, w moim przypadku zamiast jednej wartościowej witryny ze sklepem, stworzę 5-6 witryn mniej wartościowych z tym samym sklepem - studenta polonistyki na umowę o dzieło przeorze teksty, by się różniły od siebie - potencjalne zyski z tego, że będę miał 4-5 witryn mniej zadbanych w pierwszej 10, będa znacznie wyższe dbanie o jedną witrynę, która i tak wyleci.

Chyba sporo osób robiło tak już wcześniej :)

command -> przeomaptylizejszyn # no;

command -> link DodawarkenSoft # yes;

command -> new position: RAND(+1,+2,+5+10,-1,-2,-5-10);

@zakręcony... rozładowałeś napięcie :)

Ale gdy patrzę na interesujące mnie frazy przestaję się uśmiechać. Wyhodowaliśmy sobie nienażartego (G) potwora, ot i tyle.

A nie w każdej branży Adwords się opłaca. Gdy zaczynałem w 2008 były to dużo mniejsze pieniądze.

Na pitolenie G klakierów nie ma co zwracać uwagi. Pierniczą jak Gomułka którego cytował @Beer.

Przychodzi mi na myśl inny tekst:

"Ja Wam mówię jest dobrze, jest dobrze ale nie najgorzej jest".

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Cos czulem, ze moze byc update i na szczescie w pore przygotowalem swoje stanowisko pracy"

https://s18.postimage.org/nz4p4psc5/pentagram.jpg

A tak na powaznie. Poleciala mi jedna strona. Moim zdaniem dobra ale jak widac Google mial inna ocene. Linkowana w podobny sposob co reszta, wiec nie mam pojecia czemu akurat padlo na nia.

Tak jak było wielkie zamieszanie z regionalkami i szum ze strony Google w tej sprawie tak jest i teraz. Szybko wróciło wszystko do normy.

Generalnie po latach dochodzę do wniosku, że oni PRowo muszą ten algorytm usprawniać. Ważne są komunikaty i przekaz medialny, że eleminują spam i bla bla bla...

Chcesz zrealizować marzenia? Wykonujemy skoki spadochronowe z 4000 metrów w całej Polsce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności