Skocz do zawartości

Google robi porządki?

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

linkowane - i nadal są :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ja np. nie linkuje cały czas, robię aktalizacje strony i wtedy po takiej aktualizacji linkuje np. 150 katalogami/preclami - wtedy to wygląda bardziej naturalnie - jest zmiana contentu - są nowe linki, publikera odstawiłem na początku roku. 25.04. poleciał mi cały biznes, zostałem odcięty od dochodów i obecnie zaczynam od 0, z 301 czekam do oficjalnego stanowiska G.

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

serwisy które miały najwięcej linków poprostu odpadły z TOP200;), nie ma żadnego bana czy filtra, poprostu znajdują się na 2setnych i więcej pozycjach, taki bajer poprostu... blog którego wogóle nie pozycjonowałem znalazł się w TOP10.... nawet nie wiedziałem że jest zaindeksowany;)

Czy serwisy, które Wam wypadły były cały czas linkowane? Czy może wypozycjonowane i od jakiegoś czasu już nie linkowane nowymi linkami.

Poszła w dół strona linkowana niedawno o 20-30 pozycji na różne frazy

Ostatnio nie linkowana 6 -letnia domena poszła w dół o 40-50 pozycji na najważniejsze słowa kluczowe ale z drugiej strony inne podstrony nie linkowane poszły w górę i ruch się utrzymał)

| Praca www.s-ki.pl/praca| Ełk www.elk.info.pl jeśli szukasz pracy w Ełku | www.em-meble.suwalki.pl/ - meble Suwałki

U mnie widzę, że zaczyna wracać powoli.

---------------------

hosting www

Sprawdź, jak wyglądają nowoczesne drzwi wewnętrzne od stolarza
Profesjonalna i skuteczna reklama zewnętrzna (outdoor) dla firm na terenie Śląska i Małopolski.
Piękne, wysokiej jakości stoły dębowe na zamówienie od profesjonalnego stolarza. Kliknij i sprawdź.

To nie ma sensu, wybrałem kilka przykładów i sprawdzałem zależności między aktualnymi wynikami w top10.

"Nie ma żadnego schematu."

Spadła mi domena podpierana seomatikiem, gotlinkiem, preclami, katalogami, linkami i zapleczem. Inna, która jest podparta tym samym pnie się w górę.

Spadła inna, niepozycjonowana od lat na frazy do których linki już umarły, była w seomatiku, już jej nie ma.

Swl`e nie dostały banów, zaplecze również.

Ogólnie postanowiłem też zaryzykować i ponownie indeksuję tą z największymi stratami, może rzeczywiście stary index się nie liczy i G robi nowy.

A syf w rankingach jest stąd, że puste strony, mocno linkowane katalogi i zaplecza się szybciej indeksują.

penguins.jpg

Odwiedzaj regularnie mój blog o seo na lukaszt.pl podobno warto ;)

A ja dzisiaj dostałem maila od klienta, który bardzo zaniepokoił się iż dostał spamerskiego maila o nienaturalnych linkach przenoszących PageRank :) G zaczął wysyłać spam:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności