Skocz do zawartości

Google robi porządki?

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja jeszcze raz dzisiaj przejrzałem swoje "szybkie pożyczki częstochowa" i na top 100 jest tam 9 stron nie będących forami z linkami xrumera. Brawo SQT, dzisiaj po raz pierwszy rozmawiałem z konkurencją i nawet miło się gadało, jesteśmy udupieni, ale może zrobimy coś razem, nic tak nie łączy, jak chęć przetrwania na rynku ;)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Poezję to im zrobią niedługo jak powoli zaczną ludziska do Binga odchodzić

@Dywyn ja bym na to nie liczył 90% użytkowników Internetu nie zna innych wyszukiwarek :D

Dla nich niestety istnieje tylko Monopolista Google

Mało tego jeszcze, Google wspomagają nasze największe portale informacyjne ;)

Audyt SEO i Optymalizacja Stron WWW -> SeoFox.pl

banner_seofox.jpg

każdy monopol czy imperium kiedyś pada. ktoś mógł założyć że Cesartwo Rzymskie padnie? albo ZSRR? nie. a jednak. kwestia czasu. wkurzają coraz więcej ludzi i kiedyś czara goryczy się przepełni i wyleje.

nie mówię że szybko - mówię że na 100%

każdy monopol czy imperium kiedyś pada. ktoś mógł założyć że Cesartwo Rzymskie padnie? albo ZSRR? nie. a jednak. kwestia czasu. wkurzają coraz więcej ludzi i kiedyś czara goryczy się przepełni i wyleje.

nie mówię że szybko - mówię że na 100%

No tak na pewno Google kiedyś straci pozycje lidera nic nie jest wieczne ale raczej to się nie stanie za naszego żywota ;)

I jeszcze jednym podstawowym błędem jest to że nie mamy własnej polskiej wyszukiwarki, mamy tylu zdolnych ludzi

No ale niestety wolimy promować cudze nie nasze i tak już niestety jest już od dawna :D

Ja osobiście pamiętam dobre czasy wyszukiwarki onet.pl gdzie mało kto wiedział o istnieniu google

To były czasy dobrobytu ;)

banner_seofox.jpg

ale raczej to się nie stanie za naszego żywota
SeoFox to czemu w Rosji lub Czechach Google niema pozycji lidera? bo ludzie są głupsze od innych?

G już dawno w plecy oddycha Bing, na rynkach wschodnich Yandex. Wystarczę ze Facebook uruchomi swoja wyszukiwarkę lub kupi, połączę się z inna wyszukiwarką, i wszytko może się zmienić w ciągu roku.

I jeszcze jednym podstawowym błędem jest to że nie mamy własnej polskiej wyszukiwarki,

to prawda, ale trzeba było zaczynać jak Sezam, teraz od zera zaczynać chyba już niema możliwości, niema takiego budżetu

ale raczej to się nie stanie za naszego żywota
SeoFox to czemu w Rosji lub Czechach Google niema pozycji lidera? bo ludzie są głupsze od innych?

Choć by dlatego że w naszym kraju prawie jak w USA czyli McDonald's, MTV, Nike, Osama Ben Laden, Coca-Cola, Marlboro, KFC, Nike, Levi's, Pepsi, czy też McDonald's ;)

banner_seofox.jpg

Ciekawy jestem co robią osoby, dla których SEO to tylko część dochodów firmy. Ja coraz bardziej skłaniam się do tworzenia stron, hostingu oraz innych form promocji w internecie, chociaż SEO to 95% moich przychodów. A jak to jest u Was?

też tak panikuje jak jest zmiana algo (rzucić w piz... i pójść popracować do banku albo gdzieś) ale potem jak wszystko wraca do normy to znów chodzę zadowolony ;).

nie ma co panikować trzeba cierpliwości

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności