Skocz do zawartości

Google robi porządki?

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawy jestem co robią osoby, dla których SEO to tylko część dochodów firmy. Ja coraz bardziej skłaniam się do tworzenia stron, hostingu oraz innych form promocji w internecie, chociaż SEO to 95% moich przychodów. A jak to jest u Was?

@ Brad - Ja jestem prawie pewien jeżeli utrzyma się dalej taka sytuacja to w najlepszym wypadku wiele firm będzie zmuszonych do zawieszenia działnolsci.

A rynek SEO w naszym kraju nie jest taki mały :D

I Panie Premierze Tusk odwieczne pytanie jak zyć !! ;)

I nasuwa mi się pewna sytuacja Pana Paprykarza ;)

https://www.youtube.com/watch?v=8QqWc3vPoyY

Audyt SEO i Optymalizacja Stron WWW -> SeoFox.pl

banner_seofox.jpg

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czyli teraz otwieramy puste strony i linkujemy, czkekmy aż wyjdą w topy i 301 na zupełnie nowe strony z reklamami innymi niż asdense. Oczywiscie na pewno zarobki nie beda takie same ale skoro nie chca pieniedzy zarobionych dzieki nam to trudno.

Niedługo na każdą frazę będą profile z rumaka w topach, to przynajmniej właściciele for odczują dość spory wzrost ruchu

Własciciele for nie zaspamionych własnie odczuli spadem długiego ogona i w ogóle spadek na większość fraz z długiego ogona. Więc raczej na + fora zaspamowane - czyli sami widzicie o jaką jakość idzie ...

Komuś jeszcze poleciała domena z keywordem w nazwie? Dostrzegam pewną prawidłowość, mi poleciało kilka takich ;)

Mi jedna poleciała, ale wygląda tak: "słowo-słowo.pl" w zasadzie to nazwa firmy, ale dość konkurencyjna.

penguins.jpg

Odwiedzaj regularnie mój blog o seo na lukaszt.pl podobno warto ;)

I jeszcze jednym podstawowym błędem jest to że nie mamy własnej polskiej wyszukiwarki,

to prawda, ale trzeba było zaczynać jak Sezam, teraz od zera zaczynać chyba już niema możliwości, niema takiego budżetu

ej Pany a netsprint? Był jeszcze onegdaj chyba netoskop czy jakoś tak. Niestety jakość wyników w netsprincie jest koszmarna :/

Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno

"Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian

Odnośnie tematu czemu w Polsce nie ma Polskich produktów .

Zachłanność , wybitna nie chęć i złość jeśli sukces odnosi nasz sąsiad,rodak, kablowanie i donoszenie na prawo i lewo niestety(nad tym najbardziej boleje) i wybitny brak jakichkolwiek odruchów patriotyzmu . np. masz dwa sklepy jeden polski drugi obcy , polski jest troche droższy obcy nie , gdzie idziesz kupić produkt? do obcego .Co robi obcy ? przelewa cały zysk i inwestuje po za krajem . Tak jest w prawie w każdej branży nie jeden Polak sprzeda "Polskę" tylko po to aby osiągnąć osobisty sukces. W innych krajach np. Skandynawskich ,Dania i inne jest to nie do pomyślenia.Właściwie chyba we wszystkich krajach jest to nie do pomyślenia tylko Polacy sa tacy wredni ,pesymistyczni i najbardziej wrogo nastawieni do swoich.Rząd bierze przykład z obywateli i mamy to co mamy.Gdybym nie był Polakiem to bym znienawidził ten kraj i jego mieszkańców.

ps. odnosnie tego kupowania u obcych , nie którzy ludzie nie mają wyboru .

Rząd ustalił emerytury i wynagrodzenia na głodowym poziomie i są zmuszeni isc do ogromnych marketów które zostały w większości wybudowane za łapówki .W ten sposób ludzie za grosze pracuja 15 godzin dziennie i maja czas na zakupy tylko w niedziele kiedy tylko markety obce są otwarte i swoje ostatnie pieniądze zamiast w kraj ładują w obcych. Brawo dla rządów i to wszystkich ;)

Chyba muszę łaskawszym okiem na talibów i "terrorystów"spojrzeć bo to co w tym kraju się dzieje to jest absurd z kabaretem .

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

Pomysł możne dziwny w stylu polak potrafi, ale co myślicie o postach na zapleczach które wyszły w top typu:

Wiadomości jakie znajdziesz w internecie uzależnione są od wyszukiwarki z jakiej korzystasz.

Sprawdź obecnie najlepszą wyszukiwarkę <adres>

lub wyniki związane z <link z opisem kategorii w jakiej wyszedł blog podlinkowany do strony innej wyszukiwarki z anhorem na którym jesteśmy na 1 miejscu w innej wyszukiwarce> ?

google robi jaja to może my też ;)

ej Pany a netsprint? Był jeszcze onegdaj chyba netoskop czy jakoś tak.

Był jeszcze Spaiki ;) Chyba nawet nadal jest :D

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Polska myśl technologiczna sprzedała się jak onet ;)

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Komuś jeszcze poleciała domena z keywordem w nazwie? Dostrzegam pewną prawidłowość, mi poleciało kilka takich ;)

Poleciała ale co dziwne tylko częściowo przykładowo:

domena: dobrykotlet.pl

fraza: dobry kotlet (zostało na miejscu)

fraza: lepszy dobry kotlet (poleciało w otchłań)

więc reguły nie ma :P

Planujesz wesele i ślub?

Pijasz dobre Wina. Pozycjonuj EliteLink`iem - dobra rzecz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności