Skocz do zawartości

Google robi porządki?

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

sorry za deleta.

emocje.. mam kilkaset stron nad glowa. wiekszosc poszla w gore. ale pewnie wiesz ze kilka decyduja o Twoim byc, albo nie byc. a moje byc jest zagrozone. przez kilka stron.

Czyli jest tak jak rok temu nawet daty się jak tako zgadzają śmietnik burdel etc i taki sam raport od googlarza nawet taka sama szablonowa odpowiedź "Nie powinniście uzależniać się od jednego źródła dochodu"

Nowych zmian jak widać jest wiele i nie wszystkie są wymienione w ogłoszeniu:

Czyli po staremu za kilka tygodni po-weryfikując poprawią będą jakieś 3-4 updejty jeszcze + zmiana page ranku

@gimlak

Doskonale Cię rozumiem, ale:

- żyjąc tylko z G (ja praktycznie też tak mam), trzeba mieć świadomość, że ktoś kiedyś może przykręcić kurek

- żyjąc tylko z G trzeba dywersyfikować dziłalność w obrębie G (w uproszczeniu - inne strony na ten sam temat - pozycjonowane innymi metodami)

- chłopaki nie płaczą ;)

Pozdrawiam

eM

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

powietam tak. Googlarz - jak masz jaja. przyznaj ze algorytm jest ch****y. i walczycie o lepszy. ale bron boze nie mow ze jest ok. bo sie osmieszysz. wiem ze to czytasz. i milczenie bedzie zgoda z moim zdaniem. bo wasza tradycja - odpowiadaj gdzie wygodnie, a gdzie nie wygodnie odpowie dildo albo inny przytakiwacz.

Mariusz: ja dam radę, oszczędności na kilka lat. wkuriwam się bo muszę zwolnić super pracowników.

1. Super pracowników się nie zwalnia.

2. Poczekaj trochę z decyzjami, bo ten burd... się jeszcze mieli.

3. Nie patrz na to co się dzieje i linkij.

4. Linki jak na razie (i pewnie długo się to nie zmieni) są najważniejsze (jednak ich jakość jest ważna, lub ilość)

5. Chłopaki nie płaczą ;)

Pozdrawiam

eM

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Gimlak, ważnych decyzji nie podejmuje się na podstawie chwilowych (bo jak nawet wyniki zostaną to wszystko możesz odrobić) pierdnięć w google. Poza tym pokombinuj alternatywne źródła zarobkowania w necie niezależne od wyników wyszukiwań ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Licz tylko na siebie i linkuj.

Czego by nie zmienili i tak wszystko opiera się jak do tej pory na linkach.

Pozostałe czynnki są marginalne (kilka lub kilkanaście dobrych linków niweluje brak tego o czym nie wiemy - plusy, srusy i inne duperele, które próbuje się wypromować jako ważne).

Dobrą wolę G to możesz sobie...

eM

panowie. siedze w Google od wielu lat. i nie dzialam na ostatich podstawie decyzji.

niemniej jednak. ten update jednak był ekstremalny - uderzył w firmę w której robię, w sklepy w które mam udział, w ludzi w które inwestuję.

Do każdej osoby która używa słowa "dywersyfikowałem/am/cja"

Osoby które dbają o jakość wyników mają odgórne rozporządzenie aby pisać posty które was podniosą na duchu "na forum dla webmasterów jest typ podobnych pełno nawet sprzed roku" bo firma G zdaje sobie sprawę iż wielu z was ma myśli samobójcze i nie chce mieć was na sumieniu. To taka gadka szmatka jak po rozmowie o prace zadzwonimy do państwa. Nie bierzcie sobie do serca napierdolenia o przekwalifikowaniu róbcie "swoje+" przeżyliście cafeine pande i teraz pingwina etc więc i coś może być gorszego za rok po prostu wprowadzając zmiany wyciągajcie wnioski, rozleniwiliście się trochę wciskając przyciski "GO" ale czas wrócić do podstaw.

To tak jakbyście płakali w latach 90 na to iż Google już nie bierze pod uwagę keywordsów które mieliście upakowane do 900 znaków a teraz liczą się tylko linki.

Ha z tym pingwienm mnie wk****a najbardziej gmail i ta nowa mało funkcjonalne skórka. Na szczęście pocztę zawsze można zmienić

To i dołączę się do lamentu, spadła mi co prawda tylko jedna domena, ale oczywiście najważniejsza, wszystkie monitorowane frazy od -3 do -19 i spadek ruchu o ponad 60%. Przyjąłbym to na klatę, ale na frazę generującą największy ruch zostałem zepchnięty z 1 miejsca, które okupowałem blisko 2 lata przez stronę, która w ogóle nie oferujące tej usługi i na stronie której ta fraza nie występuje! Na szczęście kilka godzin temu ta i kilka innych stron, które były w serpach totalnymi pomyłkami poleciały w kosmos, także jestem dobrej myśli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności