Skocz do zawartości

Google robi porządki?

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
STOP, STOP. Panowie i Panie. Czy nie zaważyliście, że Google bez SEO nie ma racji bytu? Ich "algorytm" bez wkładu SEO black, white czy red jest BARDZO słaby? Oni są bardziej uzależnieni od nas niż my od nich. Jedna różnicajest taka, że nas jest wielu i jako tako nie działamy wspólnie tylko przeciw sobie.

Dobre samopocieszenie :unsure:.

Google -> SEO, SEO -> Google to relacje czysto pasożytnicze ze znaczna korzyścią po stronie Google.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Podejrzewam, że po pierwszym maja pozycje się ustabilizują i nie będą latać od góry do dołu jak to jest obecnie. Wiem, że każdy teraz szuka powodów czemu mu pospadały pozycje, to bezcelowe w chwili obecnej...

...Google ze swoim G+ nie radzi sobie najlepiej pod względem społecznościowym, więc nie ma jak na razie innego wyjścia, aby utrzymać przy swojej wyszukiwarce jak najwięcej osób.

A ja chciałem zwrócić Waszą uwagę na kolejną interesującą wypowiedź @gielo :unsure:

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Heja, obserwuje, czytam, mam ten sam problem i czasem zaglądam na forum dla debili sorry za stwierdzenie, możecie to wyedytować. Ale właśnie czytam na temat pamiętnika windykatora i waść wszech mocni klakierzy zaczynają jechać już chyba po bandzie. Skrypt na WP, więc jak sam jeden stwierdził, że trudno SEO zepsuć to przywalił się do jednego powtarzanego stwierdzenia "ktoś wpisał w wyszukiwarce" :unsure:

To już zakrawa na komedię i na prawdę kilku osobom tam się wypowiadającym polecam dobrego psychatrę. Sam tutaj czytałem, jak ten blog się podoba i sporo osób go czyta a tu taki kleks.

Niestety żygać się chce jak tam wchodzę, ale muszę, bo czasem jakiś "gnojek" wkleja tam czyjeś strony, więc trzeba szybko reagować.

Dziwię się Tobie kolego autorze ww. bloga, że zniżyłeś się do tego, żeby w ogóle o cokolwiek tam pytać ... przecież Ci wcisną każdy kit, żeby uzasadnić aktualną sytuację, a winny wg. nich będziesz zawsze Ty autorze strony.

Pozdro

To jeszcze nic, lepszejszy jest ten figo fago co zgłosił SPAM tutaj w formie żalu oraz swojej białej postawy wobec SEO (bidulka zapomniał, że sam jechał scrapeboxem swoje marne dzieło). Pisał jak bardzo przeszkadza mu SPAM w doszukaniu się własnejgo bloga, załączając pytanie czy przypadkiem nie da się czegoś z tym zrobić ;). Rzeczywiście autor tego wspaniałego BLOGA przepełnionego wartościową treścią, został posłusznie wysłuchany. Jednak dzień później i jego tron został obalony. A tak się bidaczyna starał:unsure:

Forum Google - indeksowanie i ranking proponuję traktować jako ciekawostkę , ot taki folklor SEO pomieszany z tubą propagandową .

Jak Kaspar powie/napisze, że w/g GSQT ziemia jest płaska to też w to uwierzą ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

To już zakrawa na komedię i na prawdę kilku osobom tam się wypowiadającym polecam dobrego psychatrę. Sam tutaj czytałem, jak ten blog się podoba i sporo osób go czyta a tu taki kleks.

Niestety żygać się chce jak tam wchodzę, ale muszę, bo czasem jakiś "gnojek" wkleja tam czyjeś strony, więc trzeba szybko reagować.

Zgadzai z Tobą. Sam tam zaglądam i sprawdzam czy jakiś palant czegoś nie wywłukł. Jednak mam wrażenie, że tym ludziom co się tam wypowiadają żaden psychiatra nie pomoże. To co oni tam wypisują przechodzi ludzkie pojęcie. A te ciągłe bla, bla, bla o braku optymalizacji mnie rozbawia.

Kolejny dzień Pingwina za nami wróciło wam coś na swoje miejsce ? bo ni jedna fraza z około 30 które poleciały

Nic nie wróciło... Oby pingwina szlag trałił i rozpie... go pioruny kuliste

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Robiłem ciekawy test na zapleczu testowym i doszedłem do wniosku, że dzięki Google Chorme mogą zbierać jeden bardzo ważny współczynnik na temat określonej witryny. Chrome wg mnie ukryty pingwin, o którym nie mówi nikt.

Ta przeglądarka chyba od samego początku służy jako spyware. Były o tym artykuły m.in. na vBeta Jeśli ktoś ma świadomość co to jest cyfrowy odcisk palca to stąd już niedaleko do wykrycia i zbanowania zaplecza na tej podstawie.

Zgadzai z Tobą. Sam tam zaglądam i sprawdzam czy jakiś palant czegoś nie wywłukł. Jednak mam wrażenie, że tym ludziom co się tam wypowiadają żaden psychiatra nie pomoże. To co oni tam wypisują przechodzi ludzkie pojęcie. A te ciągłe bla, bla, bla o braku optymalizacji mnie rozbawia.

To może lepiej tam nie wchoć, ty Xrumerowy klikaczu. Tu za to można sie dowiedzieć samych mądrych rzeczy? Żale wylewacie jak banda dzieciaków.

Pandzia i Pingwinek dają ładnie po garach. Poleciało mi sporo MFA, zostały tylko strony robione pod użyszkodnika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności