Skocz do zawartości

Google robi porządki?

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
ciekawe kiedy sie zatrzyma ;/

Jak top10 będzie całkowiecie wypełnione przez fora xrumerowe i precle. Teraz bywa tylko w 80%...

M

W takim razie pomóżmy pingwinowi zapełnić te brakujące 20% i odpalmy swoje xrumerki !

Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ 

Zgadzai z Tobą. Sam tam zaglądam i sprawdzam czy jakiś palant czegoś nie wywłukł. Jednak mam wrażenie, że tym ludziom co się tam wypowiadają żaden psychiatra nie pomoże. To co oni tam wypisują przechodzi ludzkie pojęcie. A te ciągłe bla, bla, bla o braku optymalizacji mnie rozbawia.

To może lepiej tam nie wchoć, ty Xrumerowy klikaczu. Tu za to można sie dowiedzieć samych mądrych rzeczy? Żale wylewacie jak banda dzieciaków.

Pandzia i Pingwinek dają ładnie po garach. Poleciało mi sporo MFA, zostały tylko strony robione pod użyszkodnika.

To po co się tu rejestrowałeś, żebyśmy musieli wysłuchać Twoich żali ?

Zgadzai z Tobą. Sam tam zaglądam i sprawdzam czy jakiś palant czegoś nie wywłukł. Jednak mam wrażenie, że tym ludziom co się tam wypowiadają żaden psychiatra nie pomoże. To co oni tam wypisują przechodzi ludzkie pojęcie. A te ciągłe bla, bla, bla o braku optymalizacji mnie rozbawia.

To może lepiej tam nie wchoć, ty Xrumerowy klikaczu. Tu za to można sie dowiedzieć samych mądrych rzeczy? Żale wylewacie jak banda dzieciaków.

Pandzia i Pingwinek dają ładnie po garach. Poleciało mi sporo MFA, zostały tylko strony robione pod użyszkodnika.

A co tak Ci ten xrumer przeszkadza Panie Biały Seo? To po co Ty też tutaj wywalasz żale że Ci coś poleciało? Biedactwo - zostały mu tylko portale pod użytkownika. Współczuję.

Mniej więcej od 26 kwietnia spadają mi odwiedziny.

Mam rozumieć, że to przez pingwina?

No raczej przyszedł pingwin...

google-penguin.png

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Z moich fraz dwie się osadziły na miejscach poza TOP i od dwóch dni bez zmian, jedna natomiast poszła w góre o pare pozycji, zobaczymy co będzie dalej :)

Kochanie, każde kolczyki wyglądają na Tobie przecudownie

Chcesz sprawić bliskiej Ci osobie unikalny prezent? Przejrzyj ofertę mojego sklepu z rękodziełem.

Mam w google ostre spadki wypadłem na wszystkie ogólne frazy.

Na frazy regionalne spadłem na dalekie pozycje. Blisko 100-tnej pozycji. Ale dzisiaj widzę delikatne wzrosty o 2-3 pozycje.

Ale co ciekawe w NetSprint wszystko poszło w góre, na wszystkie frazy nawet o kilkadziesiąt pozycji w górę.

Ciekawe w jaki sposób się to powiązało?

Ale co ciekawe w NetSprint wszystko poszło w góre, na wszystkie frazy nawet o kilkadziesiąt pozycji w górę.

Ciekawe w jaki sposób się to powiązało?

To super że rośnie w NetSprint... normalnie rewelacja... Tyle że z NetSprint nikt nie korzysta...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Polski internet jest jedną z najbardziej zaśmieconych przestrzeni wirtualnych w naszej galaktyce i wszelkie zmiany algorytmu G są dedykowane dla nas. Przynajmniej jeśli chodzi o Europę. Miejmy tylko nadzieje, że katalogi stracą całkowicie swoją moc, 80% firm "EasyBusyFiziSeo" zarejestrowanych w pokoju obok kuchni upadnie, będziemy dostawać mniej maili i telefonów z ofertami pozycjonowania, a o pozycji w sieci będą decydowały masy a nie jednostki, oraz treść a nie kupowanie kodów do spamiarek.

Tym miłym akcentem kończę i jadę na rower :)

Polski internet jest jedną z najbardziej zaśmieconych przestrzeni wirtualnych w naszej galaktyce i wszelkie zmiany algorytmu G są dedykowane dla nas. Przynajmniej jeśli chodzi o Europę. Miejmy tylko nadzieje, że katalogi stracą całkowicie swoją moc, 80% firm "EasyBusyFiziSeo" zarejestrowanych w pokoju obok kuchni upadnie, będziemy dostawać mniej maili i telefonów z ofertami pozycjonowania, a o pozycji w sieci będą decydowały masy a nie jednostki, oraz treść a nie kupowanie kodów do spamiarek.

Tym miłym akcentem kończę i jadę na rower :)

Nie skomentuje tego debilizmu....

Spokojnie, wydaje mi się, że stopniowo wszystko wraca do normy. Obserwuję największe wzloty i spadki na serpstat i dobrze pozycjonowane strony codziennie sporo zyskują, a słabo wylatują.

G nie ogarnie wszystkich na raz także potrzeba czasu, a syf w serpach zniknie.

U mnie średnio, te domeny, które nie poczuły pingwina idą dobrze, te które poczuły delikatnie wracają na miejsce.

Nie ma jak na razie wspólnego mianownika, ale sugeruję zagłębić się w jakość linków.

Wczoraj po raz kolejny przestudiowałem wytyczne G i okazuje się, że jestem w tym Geekiem :)

Odnoszę wrażenie, że tak jakby część linków straciła całkowicie moc, może teraz nie biorą pod uwagę niepodlinkowanych wpisów.

Może położyli filtry na metodę linkowania w katalogach/preclach, wiadomo że większość jest oparta na tych samych CMS`ach, więc łatwo tutaj znaleźć schemat.

Dodatkowo teraz linkowanie do ukaranych witryn lub takich, które G określa jako spam, skutecznie obniża moc całej witryny.

Oznaczyli więcej takich witryn i już wnioski gotowe.

Tak czy inaczej, do tygodnia czasu powinno być już wszystko jasne.

penguins.jpg

Odwiedzaj regularnie mój blog o seo na lukaszt.pl podobno warto ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności