Skocz do zawartości

Google robi porządki?

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

ciach....

Lody TOP 5 :)

Nie no to jest już szczyt :)

I teraz moje dziecko wpisze sobie w G frazę lody i co znajdzie ? lodziarnię, ale w innym kontekście ;)

Kochanie, każde kolczyki wyglądają na Tobie przecudownie

Chcesz sprawić bliskiej Ci osobie unikalny prezent? Przejrzyj ofertę mojego sklepu z rękodziełem.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gdyby ktoś czytał wytyczne G i się do nich stosował to by wyniki były w miarę dobre. Serwisy budowane z myślą o użytkowniku, sprawiałyby że ci by sami do nas linkowali i stąd topy.

Rozwalił mnie Twój dowcip :) ,

bądź łaskaw wziąć pod uwagę, że oprócz stronek hobbystycznych są jeszcze strony biznesowe ... Życzę powodzenia w budowaniu fan klubu wytwórni łożysk tocznych na przykład ...

Dobre ;) Rownie dobrze można napisać o zakładach pogrzebowych. :D

ciach....

Lody TOP 5 :D

Nie no to jest już szczyt :)

I teraz moje dziecko wpisze sobie w G frazę google i co znajdzie ? lodziarnię, ale w innym kontekście ;)

Moja córka do sprzedawczyni już zaczeła mówić: Dzień dobry sz....to :D

--------------Dno jest wtedy,kiedy nie ma juz nawet mułu.--------------------

Turystyka na sprzedaż , Podróże małe i duże, Egipt, Turcja, Tunezja, Chorwacja...

Poszukuję zatrudnienia.

Będzie bez linka a co :D

poezjapozycjonowania(kropka)blogspot(kropka)com

NEW!!! - Blask Serpów (Prolog) W przygotowaniu: Chapter 1 - Blask Serpów

Gdyby ktoś czytał wytyczne G i się do nich stosował to by wyniki były w miarę dobre. Serwisy budowane z myślą o użytkowniku, sprawiałyby że ci by sami do nas linkowali i stąd topy.

Rozwalił mnie Twój dowcip :) ,

bądź łaskaw wziąć pod uwagę, że oprócz stronek hobbystycznych są jeszcze strony biznesowe ... Życzę powodzenia w budowaniu fan klubu wytwórni łożysk tocznych na przykład ...

Nie powiedziałem, że to byłoby łatwe. Ale od takich branż są chociażby katalogi firm, dobra treść i optymalizacja ustawiłaby taką stronę (gdyby konkurencja się nie pozycjonowała).

Na frazę "łożyska, łożyska toczne itd", fraza nie konkuruje z blogaskami więc dla czego nie? po za tym, są jeszcze Adwordsy tak? ;>

Da się przebić, zawsze jest jakiś sposób. Kiedyś była tylko gazetowa Autogiełda, Panorama firm wielkości dawnej książki telefonicznej i na tym firmy bazowały, tak się szukało usług.

Zatem eniro nareszcie miałoby jakiś ruch na swojej stronie ;P

penguins.jpg

Odwiedzaj regularnie mój blog o seo na lukaszt.pl podobno warto ;)

Nie powiedziałem, że to byłoby łatwe. Ale od takich branż są chociażby katalogi firm, dobra treść i optymalizacja ustawiłaby taką stronę (gdyby konkurencja się nie pozycjonowała).

Na frazę "łożyska, łożyska toczne itd", fraza nie konkuruje z blogaskami więc dla czego nie? po za tym, są jeszcze Adwordsy tak? ;>

Da się przebić, zawsze jest jakiś sposób. Kiedyś była tylko gazetowa Autogiełda, Panorama firm wielkości dawnej książki telefonicznej i na tym firmy bazowały, tak się szukało usług.

Zatem eniro nareszcie miałoby jakiś ruch na swojej stronie ;P

Hmm

Twoja wypowiedź i tok rozumowania jako żywo przypomina mi pewien wątek z forum google dla manipulowanych i lekkich oszołomów, gdzie ktoś tam zapewniał, że zgodnie z wskazówkami google można zrobić fraze "opony" a kolesiowi od remontów mieszkań radzili pisać poezję i prozę o remontowaniu ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

widzę że przez weekend dyskusja osiągnęła poziom absurdu Latającego Potwora Spagetti, - będziecie pozywać Googla do sądu? LOL

Cały dzień siedzę przed kompem i oglądam walki w kisielu na youtube, a jak mi się znudzi to siadam przed TV i tam analizuję wystąpienia publiczne prezydenta Obamy, oraz innych przyjaciół demokracji. Wtedy też myślę, że przydałby im się porządny kurs asertywności by tak dobrze wszystkim odpowiadać na bezsensowne pytania. A jak i to mi się znudzi to wpisuję szkolenia sprzedaż w wyszukiwarce yahoo i sobie z nudów przeglądam wyniki.

łyżeczki TOP 2 i TOP 4 :):D

--------------Dno jest wtedy,kiedy nie ma juz nawet mułu.--------------------

Turystyka na sprzedaż , Podróże małe i duże, Egipt, Turcja, Tunezja, Chorwacja...

Poszukuję zatrudnienia.

Będzie bez linka a co :D

poezjapozycjonowania(kropka)blogspot(kropka)com

NEW!!! - Blask Serpów (Prolog) W przygotowaniu: Chapter 1 - Blask Serpów

Kiedy tynk ci leci ze ściany

zamów u nas remont kliencie kochany

bo jak na łeb spadnie ci

będzie już za późno, hi!

stronę optymalizuj wg wskazówek

nie twórz spamu niczym mrówek

forum gugle namiętnie czytaj

a najlepiej tylko ich o drogę pytaj!

bo na pio są same spamery

co ci kitu od cholery

cisną bo się nic nie znają

tylko spamem nawalają!

I co mi gadacie, że nie idzie tworzyć poezji o remontach czy pozycjonowaniu na strony firmowe. :)

Ja już chyba pójdę spać powoli :)

Beerbant, tak jak napisałem wcześniej. "Gdyby nie było SEO w ogóle nigdy" to tak, może i by ktoś zrobił frazę "opony" z samych katalogów, treści itd.

Na tą chwilę rynek nie daje żadnych szans aby tak było.

ttah, hehe dobre :)

Nie, nie chodzi mi tu o to aby kogoś wyzywać od spamerów. Metody są jakie są, czasem trzeba.

penguins.jpg

Odwiedzaj regularnie mój blog o seo na lukaszt.pl podobno warto ;)

jak długo jeszcze bić pianę będziecie ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Beerbant, tak jak napisałem wcześniej. "Gdyby nie było SEO w ogóle nigdy" to tak, może i by ktoś zrobił frazę "opony" z samych katalogów, treści itd.

Gdyby nie było konkurencji a nie SEO bo usługę pozycjonowania wymusiła konkurencja. To tak dla precyzji :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

a katalogi to czasem nie jest sztuczne zdobywanie linków? Jak dla mnie założenie polegające na tzw naturalnym linkowaniu jest z założenia błędne. Jak ludzie mają się dowiedzieć o mojej stronie skoro nie ma mnie w wyszukiwarce??? No jak? Ilu z 1000 znajomych prowadzi powiązane tematycznie strony i zechce nam podarować linka (ofc bez wzajemności bo to też jest be)? BZDURA i tyle.

Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno

"Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian

Nie rozumiem waszych płaczy. Taka zmiana algorytmu to znakomita okazja i bardzo dobra wiadomość. Na rynku zostaną bardziej ogarnięci pozycjonerzy, którzy szybko wychwycą jak od dziś należy linkować. Bariera wejścia zwiększy się. Słabi zmienią branżę, ceny wzrosną...

Także proponuję przestać opowiadać głupoty o rzekomych przestępstwach popełnianych przez google... i zacząć robić testy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności