Skocz do zawartości

Google robi porządki?

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
shpyo właśnie mowie kolejny biały rycerz myśli ze G usłyszało jego modły :), ale G ma w d--e przydupasów, dla G liczę się kasa z adwordsow i nic więcej

Ale z porównywarkami jakoś się dogadali ;/. Chyba, że to było na pokaz. Trzeba czekać ludzie. Jak to się mówi: pierwsze koty za płoty :>

blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny

Jedna fraca i w TOP10 trzy moje blogi na darmowych platformach z taką treścią (bardzo mała baza użyta do nauki):

Jak to po to protokół, mówi się, że do potrzeb głównych źródeł, w czasach walki o nim cały świat, została skoncentrowana w całości powinna go potraktować przeglądarka. Wybierz pliki z innej związanej z największych na budowę paska, szczególnie na giełdach papierów wartościowych w witrynie, stron WWW naszej firmie zewnętrznej. Firm hostingowych jest dla klienta, kolorystyka całości mieściła się z dotarciem do Internetu.

Kaspar, nieźle wam wyszedł uptdate :):rofl::D Powiedz Mattowi, że mu gratuluję.

U mnie również site na 10 preclach skoczył o 2-3k podstronek. Na finansówkach mega wzrosty na wczesniej nieruszanych pozycjach i spadki na porzadnych serwisach jak juz ludzie pisali ktore mial ustabilizowane pozycje.

[qupte]161 Użytkowników czyta ten temat (83 Gości i 1 Anonimowych użytkowników)

hot topic

wspaniała informacja ale kazdy ma ten sam widok na dole forum a pozniej trzeba przez takie posty brnąć ... eh

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Nic nie rozumiem!

Mój przypadek dosyć dziwny, ale do analizy ruchu.

Linkowanie tylko preclami: napiszę agresywnie.

Fraza pozycjonowana to ABC - linkowana domena główna, bardzo lekko, oraz mocno pod strona, linkowany też delikatnie film na Youtube tez precle na fraze ABC.

Efekt:

Poszedł do góry film - pozycja 3 :-)))))

wszystkie podstrony związane z frazą ABC poszły do góry i to mocno - ale nie maja dla mnie wartości sprzedażowej

Poleciała w niebyt podstrona linkowana na ABC - poza top 30 to już niebyt, domena na frazę ABC i pochodne też w niebycie.

Inne frazy mocno ostatnio linkowane poszły o 10 pozycji.

Strona dwa:

Linkowana bardzo delikatnie tylko precle wszystkie istotne frazy bez zmian i w górę. dalej pozycje 1-3.

Wniosek:

Algorytm wykosił strony linkowane z określonych precli - mianownik brak, nie używałem SWL

Inne strony linkowane mniej agresywnie - zostały.

Dla mnie wygląda to tak, jeśli przyrost linków był zbyt duży - fraza pada ale tylko na linkowane podstrony - reszta podstron poszła do góry.

Nie pasuje mi to co piszecie, że stare domeny średnio linkowane spadły.

Więc co?

Jako, że takich padów przeżyłem już kilka i wy też - nie martwię się wnioskujmy co poprawić i jazda do góry.

Miałem już bany, spadki i wracałem na pozycje. po 2 -3 miesiące max, a czasami po tygodniu

pz

U mnie to samo, domeny z top1-3 które siedziały od ponad 2 lat dostały po -10,

te świeże linkowane od pół roku które miały przyjemność wisieć na top 5-10 poleciały w kosmos.

A te nowe dostały na + pewnie nie dlatego że zostały docenione tylko dla tego że zwolniło się miejsce w top10

Mam nadzieje że to nie początek rozpierduchy i że chociaż te świeże zostaną, albo znajdziemy tutaj jakieś wyjście z sytuacji, bo jak na razie to zero sensu i logiki.

Mam nadzieje że Panowie z Google wiedzą co robią... Kolejny raz widzę że dostałem po du**e za white seo, ostatnio na regionalkach wtopiłem za frajer, teraz mam wtopić za tematyczne linki i mocne linki?

Ktoś powiedział słusznie, że czas stawiać braciszki i siostrzyczki domen głównych, linkować je ze spamu i trzymać je w top 15 po to że w razie czego zamienią się miejscami z główną domeną.

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Mówi się, że pozycjonowanie to cierpliwość, spokój, analiza. A tu prosze... od Dzisiaj, 00:22 skrobnięte 7 stron i pełne gacie u co po niektórych. Don't Panic! Chyba, że chcecie lać wode na młyn pracowników SQT i ich przydupasków. :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności