Skocz do zawartości

Google robi porządki?

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Robert: +1 :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nie wiem jak u innych ale w moim przypadku strony, na ktore mialem 301 (zrobione jeszcze przed updatem) trzymaja sie dobrze.

U mnie własnie to jest jedyna domena, która obniżyła pozycje średnio 10 - 20 miejsc. przekierowanie 301 zrobione na początku stycznia.

Sredcznie Budowlane Zapraszam  Narzedziak24.pl

Nie ma się co śpieszyć z przekierowaniami, zawsze znajdzie się jakiś bug który umożliwi szybki powrót strony, tak jak po poprzednim updacie. Jestem zdania, że trzeba poczekać do 7 maja jak ludziki wrócą z weekendu i pingwin juz też powinien przestać mielić w serpach.

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Panowie proszę o mała pomoc w scharakteryzowaniu strony pod kątem pozycjonerskim. Strona jest w mojej branży i po ostatnich zmianach w algorytmie bardzo ładnie wypłynęła na topowe pozycje. Wcześniej nie była tak widoczna a teraz praktycznie na każdą frazę na która moja strona spadła ta pojawiła się w top.

Strona o której mówię to : https://www.kuchniaplus.pl/kuchnia_przepisy...wietnamska.html

Moim zdaniem znaczenie ma to, że np po lewej stronie w module wypisane są wszystkie kuchnie i dzięki temu google dobrze to indeksuje. Bo praktycznie na wszystkie jest w top 10.

Mocne linki i unikalny content, skopiuj sobie kawałek tekstu z jakiegoś przepisu i wkej do wyszukiwarki, będzie tam tym tylko ta strona.

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

A może po prostu wybierają zwierzęta czarno-białe :) Tak jak black i white hat seo :D

No to już czekam na zebrę...

Nazwijcie to przeczuciem ale następny będzie skunks i zostawi po sobie niezły smród w SERP-ach :D

pozycjonowanie-stron-afterweb.png  Skuteczne pozycjonowanie stron, więcej na https://afterweb.pl/pozycjonowanie-stron/ Zapraszam!

a ja mówię Wam, że next update to będzie apokalipsa:

"...i nadleci biały jednorożec, który wbije swój róg w w czarnego rumaka..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności