Skocz do zawartości

Google robi porządki?

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Szkoda że nie przykładałem w szkołach większej roli do angielskiego.. I szkoda ze nie ma PL wersji - Jestem ciekaw co oni znowu wymyślili

Ależ oczywiście że jest polska wersja. Na dodatek pojawiła się w tym wątku dużo wcześniej i jest pierdylion razy lepsza. O, tutaj proszę link: https://vimeo.com/36137195 :-)

Jak już bijemy pianę, to dorzucę swoje 2 grosze:

coś sobie chciałem poczytać na temat vw passata :

Wpisuje passat forum

lub forum passat

Część wyników w pierwszej 20-stce to strony obcojęzyczne, wrzuty, chumikuje itp.

U mnie na forum zauważyłem wejścia nawet i 30-40 (co by oznaczało, iż ludzie jednak nie znajdują czego trzeba i zaczynają korzystać z dalszych stron) pozycji, przeważają wejścia bezpośrednie, długi ogon poszedł się ciąć.

Mam wrażenie, że oni ten algorytm całkiem wyrzucili do kosza i piszą od nowa codziennie wprowadzając miniupdate, ponieważ codziennie mam całkowicie inne frazy w topach, czasem nawet się nie spodziewałem, że na takie mogę mieć wejścia.

Więc wg. mnie jeszcze dłuugo poczekamy nim się ustabilizuje, jak sami widzicie - komuś coś wraca innemu spada o sporą ilość miejsc. Site po statach np. e-weblinka nie przestał rosnąć i to mnie ciekawi kiedy to wszystko łupnie ;)

a ja mam od 4 godzin wzrosty !!! i to spoooooooooooooooore ;) az mam banana na gebie !!!

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Panowie, pozwolę sobie na pierwsze podsumowanie - nie ma się czego bać, pingwin to pikuś, wystarczy uaktualnić stronę, wymienić content na unikalny + parę dobrych linków i straty odrobione, tam, gdzie zrobiłem wczoraj zmianę to mi wróciło lub zbliżyło sie do topu z otchłani. Ten algorytm promouje świeżą unikalną treść + świeże linki, według mnie stare linki nie są już głównym parametrem oceny strony i stanowią powiedzmy 10%, nowy content 45%, świeże linki 40%, 5% pozostałe parametry. Algorytm działa dobrze i szybko, wręcz rewelacyjnie, czyli świeże wpisy z rumaków z unikalnym contentem z generatora są wypychane do przodu, bo są dopalane świeżymi linkami (lub były dopalane w ostatnim miesiącu), oto cała filozofia. Trzeba tylko uważać, aby za bardzo nie dopalać wpisów, bo się wystawiacie. Poza tym nic sie nie zmieniło - content is king, duplicate is dead ;) Moc linków świeżych została zwiększona, kosztem linków starych. Zastanawia mnie jeszcze jedno, skoro promowane sa świeże linki i świeża treść, to ciekawe, czy po miesiącu ranking będzie resetowany i zabawa zaczyna się od nowa z tymi stronami, które dopalane są mocniejszymi linkami? Proszę białych rycerzy Dido, Guglarza i Colina o odpowiedź, jeśli mają odwagę !!!

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Panowie, pozwolę sobie na pierwsze podsumowanie - nie ma się czego bać, pingwin to pikuś, wystarczy uaktualnić stronę, wymienić content na unikalny + parę dobrych linków i straty odrobione, tam, gdzie zrobiłem wczoraj zmianę to mi wróciło lub zbliżyło sie do topu z otchłani. Ten algorytm promouje świeżą unikalną treść + świeże linki, według mnie stare linki nie są już głównym parametrem oceny strony i stanowią powiedzmy 10%, nowy content 45%, świeże linki 40%, 5% pozostałe parametry.

Dodałem stronę do bookmarków, dorzuciłem kilka dobrych komentarzy do-follow plus wrzuciłem unikalne treści na blogi wysokim PR i inne 2.0, które dopaliłem. Na razie bez zmian... ;)

New Discount Codes available online now.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności