Skocz do zawartości

Google robi porządki?

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak może nieco offtopowo, ale kuje to w oczy jak się czyta.

Czemu do cholery jasnej na pozycje w zakresie 1 - 100 mówicie ogólnie "TOP 100"? :) Albo na stronę, które jest na pierwszym miejscu "TOP 1"? Brzydki nawyk, no :D

A teraz przyznać się - kto już AdWordsy kupił :P?

@Aniec: u mnie stoi póki co, nie wiem czy jeszcze bardziej urośnie :zawstydzony: :P

174 Użytkowników czyta ten temat

widać ostro w nocy było :)

Z jednej strony szukanie mianownika wydaje się sensowne z drugiej może trzeba takie tematy zamknąć dla ludków z Google? Pomyście co byście zrobili po usprawnieniu algorytmu?

Raz wymieniamy się opiniami jak i z czego linkowaliśmy.

Dwa co spadło co wzrosło.

Nic tylko siedzi sobie ludek z Google i notuje, czas od wprowadzenia zmian w algo do momentu popłochu na PiO... Oni doskonalne wiedzą co zmienili i teraz czekają na odzew, właśnie im go dajemy.

Cokolwiek sensownego można będzie powiedzieć po tygodniu, teraz można siedzieć i czekać lub robić swoje (zdobywac linki), niech Google mieli wyniki, na analizę przyjdzie czas.

pozycjonowanie-stron-afterweb.png  Skuteczne pozycjonowanie stron, więcej na https://afterweb.pl/pozycjonowanie-stron/ Zapraszam!

wytraczy zobaczyc co się stało np na fraze "katalog stron" 8 stron poleciało a 8 nowych na +

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

co poszło do góry:

1 moje marne wpisy sa straszne wysoko, aż się zdziwiłem, że coś takiego pisałem

2 nie aktualne treści - juz dawno tego nie ma na rynku a tu o 6 pozycja, wg nie nie powinno juz tego być.

3 są filmy wspomagające z Youtube nawet na pozycji drugiej, te które reklamowały produkty suma sumarum i tak trafi klient do mnie.

Podstrony linkowane poszły w niebyt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności