Skocz do zawartości

Google robi porządki?

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

> W chip.pl wszystko wyjaśnili: https://www.chip.pl/news/internet-i-sieci/w...na-najmocniej-4 ;p

Ten tekst w chip.pl jest słaby, widać, że poziom spada. Tego raczej informatycy nie pisali, bo za mało technicznych zwrotów.

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Widzę, że się przyczepiliście do mojego wpisu i bardzo was boli stwierdzenie "motłochem na forach". Szkoda, że zostało to odebrane w taki sposób. Z kontekstu chyba jasno wynika, że "motłoch na forach" odnosi się do tego wątku, który ma już 90+ stron i nic z niego nie wynika. Fraza "motłochem na forach" była podlinkowana do wpisu Sebastiana, który ten wątek i tą sytuację opisuje. Zanim ktoś znów zacznie "hejtować" i wyciągać stwierdzenia z kontekstu, niech się najpierw zastanowi.

Sam jestem na tym forum od 2006, a więc już dłuuuugo... Jestem tu aktywny i szanuję innych użytkowników forum PiO.

Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl

Sam jestem na tym forum od 2006, a więc już dłuuuugo... Jestem tu aktywny i szanuję innych użytkowników forum PiO.

Mówiąc motłoch?

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

Miejsce docelowe podlinkowania nie ma nic wspólnego z kontekstem określenia ...

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Myślę, że trzeba przyjąć wytłumaczenie xradar. Nie sądzę, aby miał na myśli to, co ... jednak niektórzy moga wyczytać z określenia. No cóż, czasem mamy własne skróty myślowe, z którym potem wynikają takie sytuacje. Jeżeli ktoś jednak z tego sie wytłumaczy to uważam, że sprawa jest zamknięta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności