Skocz do zawartości

Google robi porządki?

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak tak czytam Wasze posty czasami (Beer, Zgred, Domains i nie wiem czy kogos nie pominąłem), to Wy chłopaki albo macie juz kolejna wątrobę, albo czas zacząć się za takową rozglądac :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Wpada mi wczoaj chłopak do biura i mówi " Google do Ciebie - chcesz rozmawiać?". No ba...

Wziąłem słuchawkę i pomyślałem "Przyklęknij synu..." :)

Generalnie chodziło o "Kup Pan Adwordsy"

Pierwszy raz taki telefon miałem, ciekawe czy to przypadek, ża akurat teraz, czy to popingwinowa akcja zorganizowana.

Nie ma jak dobry Sklep komputerowy

Profesjonalny serwis komputerowy Bielsko i wszelkiej innej elektroniki.

Już niedługo tablety sprawią, że Twój laptop stanie się niemal bezużyteczny ;)tablety ceny, sprawdź.

Jestem ciekaw jak wydawcy adsens dostali po tyłach, bo moje zarobki z kilku stron spadły do kilku klików na dzień cofnełem się 3 lata wstecz, onikalna treść i inne zalecane sprawy przez g teraz można wyżucić za okno, szukałem z synem coś o naszym hobby przed 24 kwietnia pamiętam i wczoraj klik 3 pozycja jest cały czas ta sama super strona tylko się uczyć o optymalizacji z niej a będziemy mieć wysokie pozycje.

Zajrzyjcie do źródła strony zobaczcie jak się robi meta tagi :)

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein

Na moich stronach zauważyłem, że poleciały strony, które były linkowane głównie na jedną frazę(ok.90%) wszystkich anchorów. Z kolei niszówki, które miały zróżnicowane frazy(fraza główna-20% wszystkich anchorów) podskoczyły do TOP5, przed Pingwinem nie było ich w TOP100.

Prawidłowość jest ale jest też burdel z reindeksacją i parę parametrów które miały wyciąć "webspam" a są wspólne dla "normalnych" jak i "dopalanych" witryn - stąd taki bałagan ...

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Oberwało się stronom na chybił trafił, taka rosyjska ruletka. Po to, aby zniechęcić Was do pozycjonowania.

I to jest chyba stwierdzenie najbliższe prawdy jeśli chodzi o działanie pingwina...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

...ja i wiele osób z tego forum zauważyło prawidłowości...

To podziel się tymi prawidłowościami... Czytam ten temat od początku i nie zauważyłem żadnych prawidłowości. A analizy na blogach typu (Moher i tym podobne) że trzeba mieć unikalną treść, nie upychać słów kluczowych i nie ukrywać tekstu i że wyniki po pingwinie są ogólnie fantastyczne i najlepsze na świecie to można sobie wsadzić głęboko.

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności