Skocz do zawartości

strategia. (nie dzialaja mi polskie znaki:)

Pawka

Rekomendowane odpowiedzi

Tu wsyzstcy piszemy o tym jak wypozycionowac stronke ktora juz jest. ale moze, -jezeli to nie zlecenie- pozycionowanie trzeba zaczynac wczesnej, od samego pomyslu serwisu? przyklad:

wpadam na pomysl zrobic strone o Szopenie.

sprawdzam w google pr pierwszych 3-5 pozycji.- widze-pr5, pr6, pr4.

rozumiem ze szybki skok na haslo nie wypali i rezygnuje z pomyslu tego serwisu.

dalej. sprawdzam pierwsze 3-5 pozycji na haslo " Breatney Spears" (to oczewiscie tylko przyklad:)

Tu-zupewnie inaczej. Latwizna. Widze-jakies stronki z pr2. widocznie - oplaca sie robic. zawsze bede mial z 100-200 unikq nie mordujac, zeby sie wymienic linkami, nie grzebiac po tych katalogagach, nie kupujc linki na allegro i t.d. a z czasem, jak mi sie spodoba ze ruch powoli rosnie -no to podkrece, podreperuje i podreklamuje.

tak? (tylko co to wszystko ma do pozycionowania?)

Sprawdzić ilość i jakość linków prowadzących do stron z kilku pierwszych dziesiątek. Czy linki są naturalne; czy sztuczne, ale porządne; czy sztuczne, ale z systemów.

Ilość wyników ma mniejsze znaczenie.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

PR nie ma tu nic do tego...

Ilosc wyników na daną frazę tez nie ma nic do tego.

Generalnie trudniość frazy zależna jest od tego czy masz konkurencję w pozycjonowaniu czy też nie.

Jak to sprawdzić ? Po krótce omówili to poprzednicy: ilość linków, jakość linków...

czyli poprostu piszesz do adminów z pierwszych 5 mejsc,

"halo, mam nadzeje że wy nie z https://www.forum.optymalizacja.com/" ?

mam nadzeje że nie pozycynujece strony zawodowo?

aha, to tak sie bada trudność hasła dla google! :soczek:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności