Skocz do zawartości

Do ilu katalogów/seo katalogów/precli jeden tekst synonimizowany

Stanleyek

Rekomendowane odpowiedzi

Dlatego nad takim tekstem siedzi się 5 min.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

@MaxPan moderaor też człowiek :) a tak na poważnie złapałem już kilku klientów z seo katalogów! sam na początku nie mogłem w to uwierzyć :) co do jakości testów w seo katalogach to tak jak napisałem "musi mieć jako taki sens" z naciskiem na jako taki, bo i tak przecież moderator nie wyszukuje ręcznie duplikatów.

@Stanleyek własna baza synonimów od seoleniwca i dobrze z synimizowany tekst to max 5-10 min

Katalogów w których ludzi czytają wpisy jest bardzo mało.

Znam sporo katalogów firmowych, z których są realne wejścia na stronę więc to nie do końca "mało", bo firmówek mamy dość dużo w PL.

Nie czekaj na głodową emeryturę, pozyskaj dobry pomysł na własny biznes, zainwestuj pieniądze! Na stronie dowiesz się co to jest nisza rynkowa, jak przeprowadzić badanie rynku i wiele innych porad. Nisze rynkowe sposobem na godne życie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności