Skocz do zawartości

leniwy pozycioner-dobry pozycioner!

Pawka

Rekomendowane odpowiedzi

jestem pewien :hello:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jak się będzie miało treść full wypas - 100 tys. pod stron pod np. mp3 i strona będzie strasznie ciekawa pod względem treści to ludzie sami zaczną dodawać na swoje strony domowe linka do działu Linki, do podpisów na forach dawać, na blogi, podawać na forach linki do podstron jeżeli ktoś szuka konkretnej rzeczy zawartej w tym serwisie... Tak jest o wiele prościej, moim skromnym zdaniem.

Więc wydaje mi się - najpierw wykupić domenkę, popracować nad treścią serwisu, domenka się postarzeje i zacznąć pozycjonować :).

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

Jak się będzie miało treść full wypas - 100 tys. pod stron pod np. mp3 i strona będzie strasznie ciekawa pod względem treści to ludzie sami zaczną dodawać na swoje strony domowe linka do działu Linki, do podpisów na forach dawać, na blogi, podawać na forach linki do podstron jeżeli ktoś szuka konkretnej rzeczy zawartej w tym serwisie... Tak jest o wiele prościej, moim skromnym zdaniem.

Więc wydaje mi się - najpierw wykupić domenkę, popracować nad treścią serwisu, domenka się postarzeje i zacznąć pozycjonować :).

Jest w tym na pewno sporo prawdy. Choc ta metoda wymaga kur...wskiej cierpliowsci i ogromnego wysilku wlozonego w budowe strony. Ale mysle ze warto tez pamietac o uzytkownikach lojalnych - powracajacych do strony...

zobaczcie tez ile sie dzieje w e-biznesie za pomoca marketignu wirusowego... tam to dopiero jest pole do popisu! Wpadniesz na fajny pomysl... a ludzie sami zaczna reklamowac twoj site

ja na przykład chciałbym wiedzieć czego szukają moi klienci. Czyli 1000 i 1 dziwnych fraz, o których nigdy byś nie pomyślał, że mają zaprowadzić do Ciebie:-)

Pozdr,

Radek

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

najpierw wykupić domenkę, popracować nad treścią serwisu, domenka się postarzeje i zacznąć pozycjonować

jestes genialny! własnie tak!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności