Skocz do zawartości

Nowe katalogi SEOKATALOG

LucekLS

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do nowych katalogów, niżej podaję linki:

Katalog wielotematyczny Zapytaj-mnie.pl

Katalog tematyczny - AGD, RTV, GSM

Katalog tematyczny - odziez, obuwie, zabawki i gadżety

Katalogi powoli nabierają ostatecznej formy, zostało kilka szlifów ale można śmiało się wpisywać.

tekst bez linka w stopce...

Długość opisów zdecydowanie odpycha..

Jeśli chodzi o opisy kategorii w katalogu to tak jak wspomniałem wcześniej. Katalogi są tworzone. Zgłaszam je tutaj ponieważ po prostu już działają.

Jeżeli natomiast chodzi opisy samych katalogów to:

- katalogi moderowane

- wyłącznie unikalne wpisy (bez duplicate content)

- strony nieetyczne, erotyczne itp nie będą akceptowane

- każdy z nich na oddzielnym adresie IP

- wpisy zarówno premium, darmowe, link zwrotny (standard)

- długości opisów proponowanych stron są jakie są, jeśli macie jakieś sugestie do tego ustawienia to proszę o komentarz

Reszta ustawień dostępnych pod wymienionymi adresami.

W katalogu hurtownieindie.pl jest trochę błędów:

Nie działa licznik wpisanych znaków

Zamiast tokena wywala

Fatal error: Call to undefined function recaptcha_get_html() in /home/retourw2/domains/hurtownieindie.eu/public_html/katalog/templates/seokatalog14/add.php on line 258

Nie mogłem dodać wpisu :)

Zamiast tokena wywala

Fatal error: Call to undefined function recaptcha_get_html() in /home/retourw2/domains/hurtownieindie.eu/public_html/katalog/templates/seokatalog14/add.php on line 258

Nie mogłem dodać wpisu :)

Działa recaptha. Faktycznie zliczanie coś się wywaliło. Wszystko przez upload i modyfikację szablonu w którym między innymi autor ukrył linki 1x1px. Jeśli nie uda Ci się dodać wpisu to przywrócę standardy theme puki nie uporam się z problemem.

naniosłem poprawkę na katalog.outletparyz.eu, musicie mi wybaczyć niedociągnięcia. Jesli do jutra z katalogiem hurtownie indie się nie uporam, to zmienię mu theme na mniej zbugowany, ewentualnie na po prostu domyślny. Napiszę o tym.

Zamiast tokena wywala

Nie mogłem dodać wpisu ;)

Działa recaptha. Faktycznie zliczanie coś się wywaliło. Wszystko przez upload i modyfikację szablonu w którym między innymi autor ukrył linki 1x1px. Jeśli nie uda Ci się dodać wpisu to przywrócę standardy theme puki nie uporam się z problemem.

Capatha działa :)

Nie działa za to przeładowywanie podkategorii podczas dodawania wpisu. Przy wyborze podkategorii nie pojawiają się podkategorie do wyboru :P

I jeszcze drobna rzecz: nie działa poprawnie zliczanie pr dla dodawanej strony :P

Strona ma za niski PageRank. Wymagany jest minimum PR: 1.

Strona którą próbuje dodać ma pr3

Długość opisów zdecydowanie odpycha..

Jeśli chodzi o opisy kategorii w katalogu to tak jak wspomniałem wcześniej. Katalogi są tworzone. Zgłaszam je tutaj ponieważ po prostu już działają.

Jeżeli natomiast chodzi opisy samych katalogów to:

- katalogi moderowane

- wyłącznie unikalne wpisy (bez duplicate content)

- strony nieetyczne, erotyczne itp nie będą akceptowane

- każdy z nich na oddzielnym adresie IP

- wpisy zarówno premium, darmowe, link zwrotny (standard)

- długości opisów proponowanych stron są jakie są, jeśli macie jakieś sugestie do tego ustawienia to proszę o komentarz

Reszta ustawień dostępnych pod wymienionymi adresami.

Koledze raczej chodziło o wymaganą długość opisu strony, min. 600 znaków i linki od 1000 znaków. Proponowałbym zmniejszyć min. na 300-450 i linki od 500-600

saczek, weź pod uwagę same moje 42 katalogi, do ich katalogowania mam przygotowane opisy ~400 znaków (jako wynik z synonimów) chciałbym dodać je wszystkie... przelicz sobie ile jest roboty żeby do każdego dorobić do tych 600 znaków żeby tylko dodać bez linka :blink:

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

.zapytaj-mnie.pl poległ ---> The service is not available. Please try again later.

Spoko spróbuje później :)

w takim razie nie polecam nikomu hostingu seo na linuxpl.com

Zgłaszam już 2 reklamację w tej sprawie. Posiadam serwer na lukozie z którego jestem zadowolony, po majówce przeniosę tam wszystkie katalogi. Puki co, jeśli katalogi będą się Wam jednak wyświetlać to zapraszam do wpisywania się. Zaakceptowane wpisy i wpisy w kolejce zostaną przeniesione na inny serwer więc nic straconego.

Przepraszam za niedogodności wynikające z winy mojego usługodawcy czyli LINUXPL.com

Błędy ortograficzne masz w regulaminie :)

poprawi się ;P

za dużo rzeczy na głowie xD a i może za szybko z tematem wystartowałem. Człowiek uczy się na błędach a jeśli ich nie popełnia to nie nabierze praktycznego podejścia do tego co robi :) czyż nie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności