Skocz do zawartości

Program do wysylania masowo maili

anomus

Rekomendowane odpowiedzi

na allegro jest fajny program firmy AKOSoft do mailingu przez php, Dobra cena - polecam. Jak chcesz z darmowek to phpList, ale tam musisz sobie poustawiac kodowanie itd. Pamietam tez ze Divante ma w grupie jakis mailer gdzie nie placisz za wysylki tylko za ilosc adresow trzymanych w grupie i do 500 jest darmowe. Czyli zakladasz nastepne konto jak przekroczysz 500 i jedziesz dozywotnio free ;) Nie testowalem, nie pamietam tez jak sie to nazywa ale znajdziesz jak poszukasz ;)

search_auditor_500x80_bf.png

• 3 tygodnie później...

20 godzin na wysyłke 30 tyś? To nie lepiej pobrać program Multi Mailer , ustawić w nim kilka najtańszych hostingów i w kilka minut zejdzie 30 tyś przy jego zasobach. Testowałem na nim wysyłkę przez 3 dedyki i bez ustawionego godzinowego limitu prędkości i wysłał 600 tyś maili więc chodzi niesamowicie. (Oczywiście nie polcam takich wysyłek w tak krótkim czasie bo ja tylko testowałem z ciekawości).

Teraz widzę ze dorobili w nim jeszcze parę nowych rzeczy takich jak wyszukiwarka maili oraz moduł POP3 odpowiedzialny za usuwanie nieaktywnych adresów email z bazy.

Polecam pobranie i przetestowanie MULTI MAILER

. Testowałem na nim wysyłkę przez 3 dedyki i bez ustawionego godzinowego limitu prędkości i wysłał 600 tyś maili więc chodzi niesamowicie.
Wysłanie != "Wysłaniu". Wysłanie mailingu który dojdzie do adresata jest sprawą zdecydowanie bardziej złożoną niż iteracja przez tablicę maili i wywołanie funkcji mail... To tak na marginesie.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 8 miesięcy temu...
. Testowałem na nim wysyłkę przez 3 dedyki i bez ustawionego godzinowego limitu prędkości i wysłał 600 tyś maili więc chodzi niesamowicie.
Wysłanie != "Wysłaniu". Wysłanie mailingu który dojdzie do adresata jest sprawą zdecydowanie bardziej złożoną niż iteracja przez tablicę maili i wywołanie funkcji mail... To tak na marginesie.

postfix+devocot, no i oczywiscie DKiM na danej domenie, z jednego dedyka (4 IP) mozna wycisnac 100k maili/dzien, które dochodzą :)

• 6 miesięcy temu...

Nie polecam netmailera, bardzo słaba pomoc, na program czekałem miesiąc i dopiero mail o zwrot kasy ich zmobilizował. A program bardzo słaby, liczyłem na coś więcej niż oferował stary fump, niestety poza wyglądem niewiele nowych funkcji doszło, a samo korzystanie z programu wymaga mocnego przyzwyczajenia się.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

AKOSoft

Również polecam ale jeśli to będą małe bazy to wystarczy hosting ale jak większe powyżej 100 000 # to już serwer VPS

Też polecam AkoMail. Jest trochę braków porównując do ideału, ale cena do jakości rewelacja. Zdecydowanie mogę polecić.

Phplist

Testowałem i miałem problem bo nie chciał wysłać wiadomości ale przynajmniej wysyłał wiadomości testowe ale tylko z kilkoma pierwszymi literami tematu i treści a resztę ucinał ...

Ktoś spotkał się z tym problemem ?

pommo

Wiadomości nie dochodziły a wszystko było skonfigurowane pobrane z https://github.com/soonick/poMMo

Polecam wypróbowanie multi mailera ze strony program-mailingowy.pl

Brak polskich znaków w treści maila, ale przynajmniej działa tak jak trzeba

Jak na razie nie sprawił żadnych problemów

Znacie jeszcze jakieś programy? Generalnie chodzi mi o wersja serwerową albo na Windows.

Web News - ranking smartfonów

• 2 tygodnie później...

I to jest najważniejsze! Mion ma 100% racji. Śmiać mi się chce jak czytam te wyścigi kto ile w godzine wysłał - co z tego jak takie mailingi nawet nie skonfigurowany spamasasin wycina, a o gmailu nie wspomnę. Sztuka to jest tak wysłać żeby wszytkie gmaile łykneły do odebranych :) Ja newsleter 30k baza wysyłam ok 20 dni, ale skuteczność na poziomie 99%. Mało tego bazy po kilka tyś, przez poczte o2 puszczałem bez problemu tym sposobem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności