Skocz do zawartości

Stat4Seo vs OmniCRM

mindryl

Rekomendowane odpowiedzi

Jako że przymierzam sie do zakupu softu z jednorazową opłatą do monitorowania pozycji w google chciałem zapytać Was o porównanie tych 2 programów. Wiadomo Stat4Seo jest tańszy, ale OmniCRM ma powiadomienia o spadku pozycji monitorowanych fraz i trochę innych funkcji. Co mnie bardziej interesuje to opinie osób które używały obu programów i mogą opisać jak sprawują sie oba w kwestii:

- monitorowania dużej liczby fraz

- dokładności pokazywanych pozycji

- koniecznej liczby proxy na powiedzmy 100 monitorowanych fraz

Do tej pory korzystałem z seo-stat.pl i nie musiałem się bawić tam w żadne proxy.

hej

Stat4Seo też ma powiadomienie o spadku fraz.

Nie wiem jak Omni ale Stat4Seo jest ciągle rozwijany (ostatnio 2 aktualizacje z nowymi funkcjonalnościami poszły) więc naprawdę polecam!

dla 100 fraz - nie trzeba będzie żadnych proxy

laska.gif

Nie wiem jak Omni ale Stat4Seo jest ciągle rozwijany (ostatnio 2 aktualizacje z nowymi funkcjonalnościami poszły) więc naprawdę polecam!

Aktualizacji sw Omni dawno żadnej nie było :)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

stat4seo tylko i wyłącznie - ostatnio aktualizacje są kilka razy w miesiącu, Łukasz kawał dobrej roboty zrobił, a do tego zawsze pomocny itd.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności