Skocz do zawartości

niesamowite zarobki z adssense

Darek88

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam średnio 35 euro miesięcznie czyli co dwa miesiące wypłatę. Sam nie klikam w reklamy i jak do tąd wszystko jest ok. Niestety przez ostatnie zawirowania algorytmu Google nie wyrobiłem minimum do wypłaty w tym miesiącu i muszę czekać kolejny miesiąc :P

logo.pngOdwiedź forum o skuterach - dla właścicieli jednośladowców.

@Łukasz Kula - poczytaj ten dział forum i się przekonasz ile osób na tym zarabia. Trzeba znać i przestrzegać regulamin. Nigdy nie miałem żadnych problemów, a kasa leci...

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Na moich stronach tez się to czasami zdarza. Szczególnie na tych mniejszych gdzie dziennie i tak jest np. średnio 3-6 klików. Tylko zdarza się to sporadycznie - nie ma czym się przejmować. Ja mam złudzenie, że po takich zerowych klikach czasami nastęny dzień jest z większą wartością niż zazwyczaj - może te wartości są zliczane dopiero następnego dnia i dołączane d kolejnego dnia. Jednak to tylko moje przypuszczenia :)

Jak najbardziej, są to twoje przypuszczenia .

W tym poście dyskutujemy o fakcie (niektórzy tego nie rozumieją ) "wyzerowania" wszystkich klików . Wyzerowanie wszystkch klików, to znak ostrzegawczy,a o ewentualnych konsekwencja można przekonać się podczas pierwszej wypłaty . Mało to było tekstów typu "Google ukradło mi 70 euro,które zbierałem rok czasu" ?

To nie jest tak,ze blokada konta zawsze jest automatyczna, bo konta bardzo często blokowane, są podczas wypłaty .

Ja nadal stoję na stanowisku,ze wszystkie kliki = 0 świadczą o klikach wygenerowanych przez znajomych, którzy klikają regularnie .

kokodżambo cytuje ciebie:

"Ja nadal stoję na stanowisku,ze wszystkie kliki = 0 świadczą o klikach wygenerowanych przez znajomych, którzy klikają regularnie . "

to się mylisz

po pierwsze nie mam znajomych

a po drugie, to sobie umieszczę reklamę adsense tylko jedną, i to na samym, szarym końcu strony.

bo kliki za 1, 2, 5, 8(średnia) 25 to rzadkość eurocentów, to marna zapłata...

@koko chyb się trochę mylisz z tymi klikami, także czasami zdarzało się kilkanaście zerowych klików i mimo to nigdy nie miałem problemów z tego powodu (oczywiście sam ich nie klikałem) - konto posiadam bodaj od 2007roku. Obecnie nie potrafię tego wychwycić, ale pewnie też się zdarzają - choć jedna ze stron generuje ponad 300 euro. Być zeruje jedno nachalne IP, które dla zabawy takie rzeczy robi...

mam ten sam problem.

dzis CTR mi spadl do 0,7% a normalnie mam kolo 6-7%. strona sie wyswietlila 1500 razy. zrozumialbym gdyby to bylo 100 wyswietlen i zamiast 7 klikajacych bylby 1, ale tu powinno byc 100 klikow a jest 10. i do tego CPC = 0,01. to jakas masakra jest. chyba ze dzieje sie cos z adsense. tylko ze reklamy mi sie wyswietlaja normalnie.

na innej stronie jest to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności