Skocz do zawartości

różne wyniki w google

luxus150

Rekomendowane odpowiedzi

Nie zlinczujcie mnie jeśli było, ale szukajka coś mnie nie polubiła.

Jako laik w temacie pozycjonowania chciałbym uzyskać odpowiedź na zaistniałą sytucję. Minowicie amatorsko pozycjonuję stronę na różne słowa, w tym słowo X.

Jestem u kolegi w wynikach googla po wpisaniu - X 1 strona, 6 pozycja. W tym samym czasie drugi kolega sprawdza i wynik w google - 4 strona. I tak jest za każdym razem. Skąd się biorą różne wyniki w google w tym samym czasie?

[...]

Nasuwa mi się tylko prędkość internetu

A co ma piernik do wiatraka?

u jednego jest 2 z tp, a drugiego 8 z netii, ale czy to możliwe...

BINGO! - różne datacenter (o czym już z resztą wspomniano)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

tak, wchodził... ale niestety nie wiem na którym kompie częściej. Teraz pytanie: lepszy wynik w google na słowo X uzyskam jeśli będe wchodził na pozycjonowaną stronę czy przeciwnie?

Google stara sie personalizowac wyniki, wiec jezeli wchodzisz regularnie na jakas strone to bedzie Ci ja wyrzucal wyzej. Wyczysc dane wszystkich przegladarek i sprawdz jeszcze raz. Jezeli nadal sa rozne to widocznie pobiera z roznych datacenter. Ale cos mi sie wydaje, ze po tym zabiegu wszyscy bedziecie mieli identyczne wyniki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności