Skocz do zawartości

OmniSPEED - Nowy Automat Dodający

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dobrym pomysłem jest zapoznać się z każdym skryptem ręcznie żeby go poznać i nauczyć się pisać pod nie odpowiednie opisy - znając takie parametry zdecydowanie lepiej wykorzystasz OS niż reszta - opcjonalnie będzie do końca tyg info o szkoleniu w którym wszystko podamy na tacy jak, co, z, czym połączyć żeby osiągnąć max mocy przy min nakładzie pracy + omówienie błędów które robi 95% użytkowników z OA / OS a te błędy obniżają skuteczność pozycjonowania przy pomocy tych narzędzi niemal do zera w pewnych przypadkach

Szkolenie będzie bardzo tanie - nie ma za cel zarobić mi na nowy samochód - jednak nie będzie dla wszystkich (ilość miejsc będzie mocno ograniczona bo jeśli każdy będzie umiał tak wykorzystać te narzędzia to znów techniki będą mało skuteczne) - UWAGA: Na szkoleniu będziemy pracować na żywych przypadkach bez gadania że dużo czy mało lub że mam słonia w akwarium (prowadzących będzie dwóch)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

@adach44 i reszta tym co nie rejestruje

Posprawdzajcie może czy macie dobre ustawienia dobre co do rejestracji, pamiętajcie aby po każdym przebiegu zmienić adres email jeśli nie macie ustawionej opcji catch-all. (Pamiętajcie o tym żeby dać dłuższą chwilkę OS żeby to wszystko porejestrował, a potem ew. zmiana i tak do skutku)

Ale:

Najlepszą opcją ever jest ustawienia maila catch-all - tylko też sprawdzić (ręcznie do siebie maile wysłać) czy aby na pewno wszystko jest ok - i to na 100% powinno pomóc.

Ja aktualnie mam 1100+ zarejestrowanych maili, a nie próbowałem (jeszcze) robić tego z kapcza łamaczem =)

"... Z wyborem firmy SEO jest troszkę jak z wyborem marki samochodu..."

Polecam skuteczne pozycjonowanie warszawa !

Zapisz raport na dysku i dopiero go otwórz - problem z twoim edytorem

Natomiast jeśli robisz podgląd raportu w przeglądarce (czyli link który wstawia się do OmniPING-a) wtedy popatrz w źródło strony i będziesz miał tam już ładnie z enterami wszystko (jest to format dla OP dlatego tak się wyświetla)

@WyczesanySeowiec: masz jeszcze jakieś dobre rady??

Zrobiłem rejestrację od nowa, zmieniłem maila (własna domena+catch all), skrypt się łączy, sprawdza skrzynkę - 0 maili.

Waiting for e-mails: 3098

Witam. Ja mam chyba identyczną sytuację. Baza ponad 300K wordpresów ze scrapebox-a, sprawdzone przez OmniCCL. Pierwszy przebieg zarejestrował mnie tylko w jednym preclu. Dlatego dodałem drugie konto pocztowe na które jest forwardowana poczta z adresu z OmniSpeed-a i próbuje sprawdzać od tego czasu ręcznie. Zauważyłem że są wordpresy z których przychodzą dane do logowania, po zalogowaniu ręcznym można postować, OmniPress skasował te maile więc zakładam że je przetworzył ale widnieją na liście:Waiting for e-mails. Idzie u mnie teraz rejestracja kolejny raz na innym serwerze ale potrwa to jeszcze z kilka dni zanim będę miał kolejne potwierdzenie. Jeśli ktoś ma mniejsza bazę to może ustawi forwarding i sprawdzi czy maile są przetwarzane poprawnie?

Pozdrawiam

Bartek

Projektowanie stron www sitte.pl Lublin

@immy

Szczerze mówiąc to ja zmieniałem maile aż do skutku, oczywiście w różnych własnych domenach z catch all - i to u mnie zadziałało

Ile masz zarejestrowanych teraz?

@Bartosz Machnik

Dobrze by było gdybyś podał adresy tych precli na bugs.seop.pl ze screenami i dokładnym opisem - żeby wynikało z tego że Ty faktycznie możesz postować, a OS sobie nie radzi (i pokazać mniej więcej w którym momencie) - to na pewno coś wymyślą.

A powiedz jak u Ciebie z bazą standardową? Ile masz rejestracji ?

"... Z wyborem firmy SEO jest troszkę jak z wyborem marki samochodu..."

Polecam skuteczne pozycjonowanie warszawa !

@Bartosz Machnik

Dobrze by było gdybyś podał adresy tych precli na bugs.seop.pl ze screenami i dokładnym opisem - żeby wynikało z tego że Ty faktycznie możesz postować, a OS sobie nie radzi (i pokazać mniej więcej w którym momencie) - to na pewno coś wymyślą.

A powiedz jak u Ciebie z bazą standardową? Ile masz rejestracji ?

Witam. Masz rację, tak chciałem właśnie zrobić, niestety ręczne przeszukiwanie maili i sprawdzanie uprawnień do postowania trwa, dlatego potrzebuje jeszcze chwilę żeby to uporządkować. Problem miałem już jakieś dwa tygodnie temu, zmieniłem serwer na hexcom ale bez rezultatu więc wróciłem na hekko. Zdaje sobie sprawę że ludzi z Omni testują skrypt więc problemu szukam najpierw u siebie. Do bugseo na razie nie zgłaszałem bo chciałbym potwierdzić że dalej jest to samo na nowej wersji (na razie wygląda że tak) i możliwie chciałbym potwierdzić czy ktoś ma też ten problem. W chwili obecnej system dalej rejestruje więc chciałem poczekać aż skończy (pewnie jeszcze kilka dni będzie mielił). Wspominam o tym gdyż wygląda na to że "immy" ma podobny problem i chciałem to skonsultować.

Na standardowej 475 ale bez tych nowych. Na razie rejestrują się z bazy prywatnej.

Projektowanie stron www sitte.pl Lublin

@Neox - dlaczego wypowiadasz się w temacie dla którego softu nie posiadasz - wczoraj zostałeś poinformowany osobiście że panel jest przenoszony i pracujemy nad tym żeby jak najszybciej aktywować spowrotem OmniTXT - Po co zabierasz głos w tematach do których nie masz dostępu ?

Osoby z mailami gdzie system ich nie odbiera proszę się upewnić że macie wszystkie crony wpisane szczególnie plik clean.php czy jest dodany do zadań - on teraz jest odpowiedzialny za maila

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności