Skocz do zawartości

OmniSPEED - Nowy Automat Dodający

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z update'em omnispeeda. Gdy klikam "Start software update" potem akceptuję warunki i wyskakuje mi,

że mam skonfigurować CRONA... - tak jakby zamiast update'u robiła się instalacja... ;C pomocy

ps.

Kiedy powstanie forum z supportem dla omnispeeda ? : D

"... Z wyborem firmy SEO jest troszkę jak z wyborem marki samochodu..."

Polecam skuteczne pozycjonowanie warszawa !

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kojotek czy możesz zmienić ustawienia PayPal-a żeby można dokonać zakupu z konta które nie ma podłączonej karty kredytowej?

Bo chce dokonać zakupu ze środków na koncie i się nie da.

Ewentualnie prześlij na priv jak inaczej wpłacić.

Automat do zakładania i postowania na blogach web 2.0

877lqaum.png

Z tym że, jak wchodzę potem w "update" to wciąż jest na czerwono "Software update is available!" - tak jakby się nie wykonał.

U mnie to samo, cały czas na czerwono że update dostępny.

Program PITy 2013/2014 - darmowy program do rozliczenia PIT z obsługą wysyłania PITów przez Internet poprzez e-Deklaracje.

Łatwy w obsłudze, wydajny program księgowy - KPIR, Ryczałt, Płace, VAT, aktywne formularze, e-Deklaracje.

Rozlicz PIT-37 - zeznania roczne PIT są łatwe.

@Rzezniczek - brakuje Ci opisu do katalogów. To już któryś raz powtarzam OmniPRESS v1 i v2 wymagają 2 typów opisów do katalogów i do OmniPRESS

OmniSPEED jest sprzedawany w abonamencie i paypal wymaga od kupującego aby do jego konta była podpięta karta - w przypadku jeśli nie będzie wystarczających środków na konie PayPal wtedy automatycznie pobierze opłatę z karty - nie mam możliwości tego zmienić (tak działa paypal) - przynajmniej takie ja mam ale może ...

Co do tematu "kontrolki" że się świeci że jest aktualizacja to wynik niesynchronizowania się serwerów aktualizacyjnych. Teraz jak już ktoś zrobi aktualizację powinno zniknąć. Jak pojawi się aktualizacja damy znać :) - sorry za kłopot

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Kojotek czy możesz zmienić ustawienia PayPal-a żeby można dokonać zakupu z konta które nie ma podłączonej karty kredytowej?

Bo chce dokonać zakupu ze środków na koncie i się nie da.

Ewentualnie prześlij na priv jak inaczej wpłacić.

Ja także mam taką prośbę.

Strony które Cię zainteresują konsultantka.net.pl

czy jak zamienię licencje z OA na OS to bede miał jakieś mniejsze możliwości w OS niz mialem to w OA?

Chodzi o to czy jak zakupie OS to bede miał takie same funkcje/mozliwości jak w OA + kilka innych obsługiwanych skryptów ?

Taki luźny pomysł, że jak się wpisuje tytuł żeby obok pokazywało ilość znaków. Już oczopląsów dostaję po całym dniu pracy zliczając czy już jest te 20 znaków w tytule. Przydałoby się też żeby pokazywało jaki jest przedział znaków w treści.

@Merf - dziękuje

@Rzezniczek - propozycje i pomysły jak mogę prosić zapisz gdzieś sobie na kartce czy gdzie tam wolisz i jak już uporamy się z wejściem na zew rynek (max 2 tyg) bardzo chętnie zrealizujemy twoje pomysły (będzie do tego celu forum gdzie będą realizowane pomysły ułatwiające życie użytkownikom - pod warunkiem że nie wpłyną na obciążenie systemu - aktualne pomysły zostaną zaakceptowane)

@syrob - OS będzie miał zawsze większą bazę niż OA w której będzie zawsze zawarta pełna baza OA - czyli nie opłaca się trzymać obu softów z nadzieją że OA będzie miało lepszą bazę

PS: Przypominam że za mniej niż 24h oferta promocyjna zostanie całkowicie wycofana wliczając w to darmowe przejście z OA na OS.

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

@Merf - dziękuje

@Rzezniczek - propozycje i pomysły jak mogę prosić zapisz gdzieś sobie na kartce czy gdzie tam wolisz i jak już uporamy się z wejściem na zew rynek (max 2 tyg) bardzo chętnie zrealizujemy twoje pomysły (będzie do tego celu forum gdzie będą realizowane pomysły ułatwiające życie użytkownikom - pod warunkiem że nie wpłyną na obciążenie systemu - aktualne pomysły zostaną zaakceptowane)

@syrob - OS będzie miał zawsze większą bazę niż OA w której będzie zawsze zawarta pełna baza OA - czyli nie opłaca się trzymać obu softów z nadzieją że OA będzie miało lepszą bazę

PS: Przypominam że za mniej niż 24h oferta promocyjna zostanie całkowicie wycofana wliczając w to darmowe przejście z OA na OS.

Kojotek tak jak pisałem wcześniej, myślę tylko że nie ja nie posiadam karty do powiązania z paypalem. W uk takie karty to standard w Polsce mało banków wydaje je w standardzie. Jeżeli była by opcja zapłacenie teraz w jakiś inny sposób a później dodania subskrypcji jak dostanę od banku kartę ( wiadomo nie wydadzą mi jej w ciągu paru dni ) to było by bardzo miło i ukłon w stronę klienta.

Pozdrawiam

Strony które Cię zainteresują konsultantka.net.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności