Skocz do zawartości

OmniSPEED - Nowy Automat Dodający

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Konkurencja nie śpi wiec za wiele nie mogę zdradzić - jedyne co powiem że będzie to całkowicie nowy OS - bardzo możliwe że będą to osobne programy które dla aktualnych posiadaczy licencji na OS będą dostępne równolegle (nowa wersja OS całkowicie zmienia podejście do tematu dodawarki - to będzie coś więcej niż dodawarka)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

@Mianle:

W wakacje wyciągałem nawet i po 12k dodań :P razem z baza prywatna

Jesli chodzi aktualnie - jest to wynik moze z 7k maks

Jesli chodzi o WP no to z 1100 udanych dodań mam, ale mam swoją bazę.

@Koj

Fajnie - że będą jakieś większe zmiany z OS.

Czekam z niecierpliwością na nowości. x)

"... Z wyborem firmy SEO jest troszkę jak z wyborem marki samochodu..."

Polecam skuteczne pozycjonowanie warszawa !

mam problem:

overlocking na 10 wszędzie

speed leży na vps

od miesiaca ponad nic nie dodał

ciągle mi mruga:

Warning! The number of tasks in the schedule is too high to be completed in 24 hours. In that case OmniSpeed will work in "extended" mode - it will return to the beginning of the schedule once all tasks will be completed.

crony wywołują się prawidłowo wszystkie, jednak nie zdąża wykonać tego co ma zaplanowane a ma:

160 fraz

było po 100 dodań na dzień teraz jest 10 i to samo

co jest z tym speedem ?

może już ktoś to przerobił i podpowie cos?

Zależy jaki masz serwer: Uwaga! Ustawienie dużych wartości spowoduje wywoływanie nawet do kilku tysięcy żadań na minutę.

Przy serwerach współdzielonych i niektórych VPS może to skutkować zablokowaniem konta.

niemam nic zablokowane, serwer daje rade, ale z tego co wiem w 1 sec wykonuje sie 10 cronów wiec daje rade zrobic 2-3 reszta zostaje na potem i w ten sposb nie dodaje tego co powinno w 24h

jak obsługuje się to OmniForum? Próbowałem dodać tym coś do EE, wybrałem z rozwijanej listy stronę i ruszyło. A teraz jak patrzę w raport to w profilach nie ma sygnaturki (projekt w panelu ma pełen opis) a utworzone profile link graficzny mają do jakiś domen z kosmosu, których w ogóle nie znam. Jedynie data utworzenia profilu jakby się zgadzała (dziś).

Ustawienia każdy sobie ustawia pod siebie. Np ja uniwersalne mam takie przy 10 wątkach (zmieniam w zależności co więcej potrzebuję):

Adding - 4

Forum - 1

Register - 1

Omni Checker & CCL - 1

Commentator - 1

Pings - 0

Support received e-mails - 1

Easydir verification - 1

-----------

W OmniForum musisz mieć podłączonego de-captchera i ustawiony adres e-mail catch-all. Pierwszy adres jest losowy do zaufanej witryny a link w tekście jest Twój - zasada pierwszego linka (ma zliczyć link z anchorem a nie link jakiś adresowy/graficzny). Linka wstawiasz do tekstów regular/for blogs use - najlepiej jak najwyżej, bo tekst jest ucinany do pewnej ilości znaków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności