Skocz do zawartości

OmniSPEED - Nowy Automat Dodający

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Kojotek jaki VPS byś polecił pod OS (chodzi mi o parametry) ?

Jeśli chodzi o VPS to u mnie vmline: 1.5 GHz, 512 MB RAM/1024 MB RAM śmiga doskonale.

AMS faktycznie jest: Registered successfuly: 0 -> Waiting for registration or login: 0

logo-sklepu-siteseo-sklep.png
Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO.
Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie

@Danae z pierwszego posta:

Wymagania:

PHP 5.3 przez CGI (odradzamy PHP Mod), IMAP w PHP, GD2, Apache z mod_rewrite, MySQL 5.5, ZEND Guard Loader, curl, crontab, wget, DOM, otwarty port 110 i/lub 995,

Jeśli nie musisz nie korzystaj z php mod tylko przełącz się na CGI i będzie OK - na php mod będą co chwilę problemy i zapomni o działaniu auto aktualizacji - nadaj wszystkiemu jak leci pliki 666 katalogi 777 i nie zapomni też public_html też 777 to będzie szansa że aktualizacja ruszy i nie będzie nigdzie problemów

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Dzięki po zmianie chmodów od razu zadziałało bez problemów - aktualizacje automatyczne też działają.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

ja mam problem tego typu:

chciałem przerejestrować wszystkie wordpressy więc wyczyściło mi rejestracje i zgodnie z info w panelu OS - zmieniłem meila i klikam w update i dostaje :

Connection error. Please try again.

jakiś pomysł co jest nie tak - mam tak od początku...

Czy ktoś zauważył problemy z LinkPremium - u mnie po wstawieniu [premium1] nie zawsze wstawia link w webmini. Podobny problem był w OmniAdd. W ogóle wg mnie to to samo co OmniADD a nie całkiem nowe narzędzie.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

@micoff - napisz do mnie na maila imrozian @gm.....com z maila na którego masz licencję

@bulvers - ustaw w opcjach pobieranie bazy danych z alternatywnego źródła

@Danae - a może po prostu chodzi o to że webmini jest zmodyfikowany i wywala linki z opisów ? - sporo takich webmini (i nie tylko one) jest właśnie tak zmodyfikowane. Najlepiej wejść sobie na takiego webmini i spróbować dodać samodzielnie. Jeśli się tak zdarzy że ręcznie Ci się uda dodać do takiego webmini a OS ma z tym problemy to podeśli mi proszę takie adresy - sprawdzimy

Ok spróbuję, jednak dodałam opis w takiej postaci:

[premium1] blabla blabla <a href="https://link.pl">anchor</a>'>https://link.pl">anchor</a> blabla bla

i też nie mam żadnego linka, a webminiacz ustawiony na artykuły.

Edit:

Na wordpress działa.

Edit:

Jak się dodaje do wiki - mam wszystkie opisy także te "Add new artikle..." ale nie mam wyboru w schedule opcji wiki. No i pytanie jaki link dać - [https://link.pl anchor] czy zwykły??

@Danae - o tym właśnie piszę że są to pewnie zmodyfikowane webmini gdzie linki się nie dodają w artykułach

UWAGA: Osoby które dokonały update OmniADD v5 do OmniSPEED i zainstalowały go w tej samej lokalizacji co stał stary OmniADD są proszone o zalogowanie się do swoich paneli odpowiedzialnych za OmniADD i usunięcie starych instalacji - pod jednym adresem nie może być przypisanych dwóch licencji OmniADD i OmniSPEED (zalecam też sprawdzić czy w panelu OmniSPEED jest poprawnie przypisana nasza domena - jeśli takowej nie będzie proszę zainstalować ponownie OmniSPEED)

Jeśli wystąpi taki konflikt oprogramowania zamiast strony logowania pojawi się komunikat blad : 5001

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności