Skocz do zawartości

OmniSPEED - Nowy Automat Dodający

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

OmniSPEED jest przeznaczony głównie na zagraniczny rynek tak więc tutaj nie liczę na cuda bo mentalność jest jaka jest w PL i na siłę nie będę przekonywał ludzi do nowego softu

Jakoś ten zagraniczny rynek wykrzaczył się, soft nie odniósł sukcesu na rynkach zagranicznych.

Całkowita klapa na międzynarodowym rynku narzędzi seo. :) Dobry kit żenisz. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Klientów się powinno traktować wszystkich na równi, a nie jeden jest gorszy drugi lepszy, skoro jedni mogą dalej korzystać z speeda czemu inni nie mogą skoro płacą abonament, ponadto omniflash to nadal wersja beta ciągle nie mia wypuszczonej wersji 1.0...

Otrzymałem @ z informacja o nakazie/konieczności przejścia z OS na OF do 15 marca

Co jak nie przeniosę?

Jeśli to jest kolejny krok OS to czemu osoby które kupowały OS na pewnych zasadach teraz po przejściu na OS maja mieć drożej, a z tego co widać to OF jeszcze nie jest wersja 1.0 i więcej ludzi narzeka niż zachwala.

Niestety (nie dla mnie:) ) dołączę do grona osób/znajomych które przechodzą/rezygnują z produktów spod znaku OMNI na rzecz programu DonLinkage który nie zmienia nazwy softu co kilka miesięcy i nie wymusza kolejnych płatności.

Witam

@monterek - przykro mi czytać że dla Ciebie ważne jest numerek który to nie jest 1.x tylko jest to 0.9.x.x co od razu nasuwa mi prośbę abyś zapoznał się z tym wpisem KLIK oraz z tym postem KLIK który wszystko tłumaczy związanego z numeracją. Tak samo w kwestii tego że jest drożej też nie jest to prawdą gdyż zostało powiedziane że licencje miesięczne są tańsze niż dla OmniSPEED lub zostają zachowane na poziomie z OmniSPEED jeśli ktoś ma abonament mniejszy niż 25 USD KLIK - sprawa abonamentu rocznego jeszcze nie została przesądzona i do maja daleka droga kiedy to kończą się pierwsze abonamenty roczne. W zarzucie że oprogramowanie nie działa prawidłowo też zostały podane nasze odpowiedzi KLIK oraz KLIK oraz jak można poprawnie używać OmniFLASH KLIK

Reasumując twoja wypowiedz jest wypowiedzią która nie jest poparta żadnymi faktami, a jedynie należy ją traktować jako krypto reklamę konkurencyjnego produktu przez nieudolną próbę oczernienia produktu flagowego OMNI jakim jest OmniFLASH

Pozdrawiam

Piotr Kiper

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Reasumując twoja wypowiedz jest wypowiedzią która nie jest poparta żadnymi faktami ...

Pozdrawiam

Piotr Kiper

fakty od 1 do 42 strony tematu OmniFLASH

tyle z mojej strony

... a jedynie należy ją traktować jako krypto reklamę konkurencyjnego produktu przez nieudolną próbę oczernienia produktu flagowego OMNI jakim jest OmniFLASH

Pozdrawiam

Piotr Kiper

kryptoreklama to - https://pl.wikipedia....i/Kryptoreklama

Ja świadomie (bez otrzymywania korzyści majątkowych) polecałem DonLinkage (tez umiem na czerwono pisać :P ) bo w przeciwieństw do OF działa i ludzie w co drugim poście nie piszą ze coś nie działa albo maja problemy z hostingiem, itp.

Piszesz ze OF to produkt flagowy ze stajni (nie mylić z: stodoły) Omni, właśnie widzę bo coś w nim działa a w OmniSSP którego zaktualizowałem do wersji 1.0 to kompletnie nic nie działa poprawnie (dosłownie ZERO rozpoznanych projektów) , a na poprawkę czekam już (jak w reklamie nawet nie liczę , tyle tego :))

.. coś w nim działa...

90%-95% dodań do wszystkich moich prywatnych bazek w max 2 przebiegach, ale ja więcej czasu na panelu, pomocy on-line i takich tam pierdołach spędzałem niż na PiO, przynajmniej jeżeli chodzi o OF.

Największy problem to proxy, bo na darmowych czy kiepskiej jakości płatnych szału nie będzie na sharedzie, a nie wiem czy na jakims vps'ie :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• 3 tygodnie później...

Witam wszystkich,

mam maly problem z omnispeed

uzywam go od dawna ale jeszcze nie mialem takiego problemu,

ostatnio pare dni nie uzywalem go, wczoraj podpialem pare stron i patrze dzis rano a tu program stoi,

dodal tylko do paru katalogow i stoi na otwartymini na harmonogramie 0,

i program dalej nei chcial isc i musialem usunac z harmonogramu otwartymini ale znow po jakims czasie program staje na innej bazie,

mozna prosic o pomoc?? program caly czas sie zcina na roznych katalogach i czasem nawet po paru dodaniach,

Nie wiem dlaczego...

Uważne przeczytanie wątków na tym forum da Ci odpowiedź.

Poza tym to jest raczej umierający projekt.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności