Skocz do zawartości

OmniSPEED - Nowy Automat Dodający

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

14.04.2013 taką datę mam wygaśniecia w panelu OmniSpeeda czy wy też tak macie ? Opłacam regularnie speeda/flasha i miały pozostać aktywne zarówno oba softy, proszę o odpowiedź. 14 za 4 dni i nie wiem co robić de fakto a mam w speedzie 100 projektów

Jest z ceną 0zł, automatycznie się przedłuży dalej.

Gamec mam pytanie czy mogę przejść z OF na OS bez problemu ?? Jeżeli tak to jak to zrobić, standardowa instalacja ??

Jeśli masz licencję na OmniSpeed w panelu to wystarczy zainstalować ale inna sprawa że Omni wycofuje się/wycofało z rozwoju OmniSpeed-a.

Pozdrawiam

Bartek

Projektowanie stron www sitte.pl Lublin

• 2 miesiące temu...

kolejny soft który został porzucony , za rok to samo spotka OmniFLASHa

Może ktoś potwierdzić lub zaprzeczyć tej informacji?

Informacja ze strony OmniAdd:

"UWAGA: Aktualnie na rynek została wprowadzona nowa dodawarka OmniSPEED która jest następcą OmniADD. Z informacjami na temat nowej dodawarki można zapoznać się na stronie sprzedażowej (nie jest sprzedawana przez sklep) dostępnej pod adresem https://omni-speed.com"

Opis OmniSpeed:

"Dzięki przepisaniu wszystkiego od nowa zostały pozyskane nowe możliwości rozwoju oraz dalszego przyspieszania aplikacji "

Natomiast changelog na omni-speed.com ma jako ostatnią datę październik 2012.

Czy jeżeli faktycznie nie jest to rozwijane, to może ktoś polecić coś innego do harvestowania i/lub dodawania linków? Chodzi o WP, wiki, fora, katalogi, profile etc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności