Skocz do zawartości

OmniSPEED - Nowy Automat Dodający

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Owszem, zapowiada się ciekawie, ale mi się metoda rozliczeń nie podoba :)

Jak ktoś wejdzie na forum omniadd i się czegoś dowie to niech da tu znać czy soft będzie aktualizowany, czy też po prostu pójdzie w odstawkę. Jeśli tak będzie, to nic więcej nie trzeba tłumaczyć :)

Jam jest Zbygniew.

Co do modelu biznesowego - sposoby rozliczania i "zalatwienia" OmniAdda to kazdy wie o co chodzi...

Natomiast ja boje sie o cos innego - dkoro OmniSpeed ma isc na rynek zagraniczny to pozniej do baz polskich katalogow bedzie leciec pelno wpisow w innych jezykach, co zaraz skonczy sie tym, ze trzeba bedzie wporwadzac takie zabezpieczenia, zeby nikt nic nie dodal i nie narobil syfu. W efekcie cos takiego zalatwi i tak juz marna polska baze publiczna.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Kojotek no ja widzę, że to jest coś nowego, ale jak mówisz, że jego cena jest mniejsza niż wartośc baz to chyba zapomniałeś o tym, że bazy to się zmieniaja jak wiatr... przy złych wiatrach połowa Twojej bazy może być jutro zbanowana....

i tak jak przedmówcy proszę o drogi rozwoju obu skryptow... a szczególnie czy któryś z nich obierzę drogę xr... czy to inna bajka

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

@Carnagge - od kilku miesięcy już to działa i nie zauważyłeś że coś jest nie tak :) - wynika to z tego że SPEED korzysta z translatora i nie śle syfu do "naszych" katalogu np po francusku

Ta opcja jeszcze będzie bardziej dopracowywana i w planach jest rozpoznawanie języków innych katalogów i pl wpis do francuskiego poleci po francusku a do ruskiego po rosyjsku :)

Abonament pozwala nam ten soft rozbudować do granic naszych i użytkowników wyobraźni - jeśli tylko nie będzie miało to wpływu na obciążenie bazy

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

A ja zanim zakupie to najpierw poczytam recenzje ludzi, którzy testowali/testują SPEEDa.

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

Gratulacje Kojotek............ kolejna firma seo która wprowadza nowy produkt a zapomina o poprzedim. Obym się mylił...a nie lepiej mieć jeden a konkretny?

Profesjonalna agencja eventowa Everal

Skuteczne pozycjonowanie https://xseox.pl/pozycjonowanie-stron/

Fotobudka 360 Go4Photo

Gratulacje Kojotek............ kolejna firma seo która wprowadza nowy produkt a zapomina o poprzedim. Obym się mylił...a nie lepiej mieć jeden a konkretny?

Może to za mocno powiedziane że zapomina, bo za krótki okres żeby tak oceniać, ale rzeczywiście dla osób które zastanawiają się nad zakupem OA, jest to dość ważne pytanie, na które do tej pory chyba twórca się nie wypowiedział.

Natomiast o OS bym zapytał - czy planowane są podwyżki abonamentu wraz z aktualizacją, dodaniem nowego skryptu itd. bo jak już wejdę, to się zdenerwuję przy podwyżce abonamentu :)

@flower224 - dziękuje za gratulacje :)

@Joland - cena w jakiej kupisz abonament jest dla Ciebie ceną obowiązującą już do samego końca twojego lub mojego życia :) Płatność jest ustawiana przez paypal i nikt nie może jej zmienić czyli np jeśli masz pakiet płacenia 100 USD za rok nawet jak cena będzie 250 za rok Ty zapłacisz automatycznie 100 USD

@san - gdybyś miał odpowiednią wiedzę wiedział byś co się opłaca co nie bo puki co gadasz głupoty. A to właśnie przez zmiany wprowadziliśmy na PL ofertę na SPEED-a bo miało go tu nie być

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

@san jesteś w błędzie. Ja miałem same wzrosty a używam praktycznie tylko OmniSPEED' (parenascie stron po srednio 5 fraz) nie uzywalem xR ani sb. Jedynie jedna strona poleciała przez pingwina bo to jest strona sprzedażowa wycieczek swoich partnerow. Tresc powielana ponad 100 razy (sprawdzałem).

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

@san - gdybyś miał odpowiednią wiedzę wiedział byś co się opłaca co nie bo puki co gadasz głupoty. A to właśnie przez zmiany wprowadziliśmy na PL ofertę na SPEED-a bo miało go tu nie być

Uwielbiam takie "puki" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności