Skocz do zawartości

OmniSPEED - Nowy Automat Dodający

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

@arve_lek - może inaczej powiem założeniem naszego PP ma być rzetelna informacja i chcemy uniknąć spamowania po różnych miejscach swoimi refami ludzi którzy to robią tylko dla kasy. Wiem biznesowo pomysł słaby dla nas ale wiem że najwięcej poleceń jest od zadowolonych użytkowników (tak wiem było by ich więcej gdybym zmienił podejście do pewnych osób :D )którzy po znajomości polecają dalej oprogramowanie - czyli nastawiam się na pocztę pantoflową bardziej niż nasypaniem wszędzie gdzie się da linków jak to ma w zwyczaju czynić Adder 8 i śmiecić reklamami wszędzie gdzie się da byle by wcisnąć "jeleniowi" soft (osób mało obeznanych w necie jest sporo a skoro adder to robi nadal znaczy że .... nie brakuje)

Jednak zaznaczę że pewnie jakieś wyjątki od tego będą dopuszczalne ale to już tylko po ustaleniach prywatnych - czyli osoby które miały chociaż kontakt z OS i będą potrafiły się obiektywnie wypowiedzieć

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No to pierwsza aktualizacja dla OmniSPEED-a właśnie wyszła do pobrania jak zawsze przez aktualizacje zdalną lub z panelu

Lista zmian jakie zaszły OmniSPEED v1.1

Dodano

- obsługa nowych typów maili aktywacyjnych wp (więcej kont znajdzie)

- przyspieszona rejestracja (tutaj zyskaliśmy już aktualnie między 10 a 17 rejestracji na minutę - było 3 - 5)

- obsługa niestandardowych formularzy rejestracji - zmodyfikowane pola lub dodatkowe pola w WP (teraz już OS zarejestruje się na zagranicznych wordpress)

Poprawki

- poprawione guestbook (zgłoszony błąd)

- poprawione dodawanie do AMS dla osób które miały problem (poprawa kompatybilności z rożnymi wersjami mysql'a - zgłoszony błąd)

- poprawione linki buddypress (zgłoszony błąd)

- poprawiony błąd table(); (przy wejściu w harmonogram - zgłoszony błąd)

do webmini jak dodaje to mi czasem rezultat wyświetla

hxxp://www.jakistamminiacz.pl/a/fraza-fraza-fraza,0

ale niestety nie dodaje.

Mam tak samo, coś jest chyba na rzeczy.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Potwierdzam, że zaczął rejestrować w articlems. Co do obciążeń, to nie stwierdziłem, aby wzrosły.

Z jedynych błędów jakie zauważyłem po tej altualizacji to green - completed, a odznacza teraz je na niebiesko :)

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

@JakubWiącek - co do webmini to dodaj do tych adresów ręcznie wpis i zrozumiesz o co chodzi, w temacie serwera raczej nic złego się nie dzieje i obstawiam na problemy twojego łącza bo serwerek śmiga jak żyleta

@amstrad - OS ma inny system rejestracji czyli najpierw rejestruje wszędzie gdzie ma zarejestrować i na samym końcu ściąga maile (daje czas na to żeby wszystkie maile doszły)

Ogólnie pamiętajcie że system najpierw się musi zarejestrować odebrać maile (mieć aktywne wszystkie możliwe konta) i dopiero zacznie tam postować. Głupie było by postować np na 40 kontach jak potem dojdą nowe konta do systemu a on już nie wróci do postowania bo zadanie zostało wykonane z postowaniem

Jak to jest w OS z nowymi katalogami i dodawaniem do nich po zakończeniu danej bazy?

Chodzi mi o sytuację gdy zacznę dodawać projekt do danej bazy a w międzyczasie do tej bazy dojdą nowe katalogi. Czy OS sam doda do nowych katalogów, czy też muszę tę bazę zacząć dodawać ponownie?

.

@amstrad - a popatrzyłeś do dokumentacji w jakim formacje się dodaje do OS BuddyPress-y ? OS obsługuje tam postowanie bez problemu ale rejestracji nie obsługuje na dzień dzisiejszy (uprzedzając twoje pytanie tak będzie się tam rejestrował :))

@neox - odpowiedź na twoje pytanie już padła więc nie będę się powtarzał

Aktualnie zauważyłem że za bardzo rozbudowaliśmy rejestrację w WP i robi błędy więc pewnie dziś będzie update na rejestrację (działa świetnie na eng ale pl spadła skuteczność)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności