Skocz do zawartości

OmniSPEED - Nowy Automat Dodający

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@kudlaty88 - właśnie udowodniłeś że nie sprawdzasz tego co się dzieje i wystarczy że jedna osoba napisze że coś nie działa i faktycznie zaczynają się informacje że coś nie działa

A tak poważnie był to mój błąd że coś nie działa wynikający z testowania kilku WP które wyglądają na normalne ale niestety mają zabezpieczenie

Please make sure both javascript and cookies are enabled in your browser.

Use the back button to try again.

Wtedy OS się tam nie zarejestruje - miałem napisać wcześniej o tym ale czekałem aż ktoś podepnie się pod temat i zacznie marudzić. Jako ciekawostkę powiem że czysta kopia jednego z usera ma ponad 1400 maili do odebrania jeszcze i już w bazie ok 170 (dopiero co skończyła rejestrować) - za kilka minut jak zdążę przed wyjściem na ... to może uda mi się zamieścić konkretnie ile mu się udało dokonać rejestracji (hosting u nas + prywatna domena)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Jest ponad 500 świeżo założonych kont na wp publicznych - moja kopia po 2 przebiegach ma 714 zarejestrowanych kont

Waiting for registration: 0

Waiting for e-mails: 224 [Try again]

• [Delete]

Registration is switched off: 589 [Try again]

• [Delete]

Different registration error: 3378 [Try again]

• [Delete]

Connection error: 0 [Try again]

• [Delete]

Email was not received: 9 [Try again]

• [Delete]

Registered successfuly: 714

Tak więc wynik ładny :D

@Kojotek_OX

Jako doświadczony :dostal: handlowiec podpowiem Ci usługę.

Gotowce.

Konto z zainstalowanym OmniSPEED, skonfigurowanym z gotową zarejestrowaną bazą.

Klient dostaje tylko adres i dane do logowania do Omni.

Tak trochę dla leniuchów, ale taki mamy teraz świat.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

A wiesz że mi się ten pomysł nawet spodobał

Jak będą chętni na taką usługę to czemu nie w sumie - co nie zmienia faktu że nie rozumiem w czym jest problem naprawdę tak trudne jest założenie własnej skrzynki pocztowej czy też postawić soft na jakimś normalnym serwerze nie zaspamowanym na maxa i nie będącym w OVH

Jak widać po ilości pytań jest problem.

A klient jest klient :dostal:

To co dla nas jest oczywiste, dla innych nie musi być.

Bazuję na wieloletnich doświadczeniach ze swoich sklepów. Dla sporej części mojej grupy docelowej, otwarcie przeglądarki jest dużym wyzwaniem.

A są to tacy sami a czasami lepsi klienci, którzy dobrze płacą. Więc dlaczego ich komuś oddawać? :)

Pozdrawiam,

Mariusz

Ps. A tak poza tym , to wprowadzając taką usługę masz więcej czasu na pracę zamiast zajmować się odpowiedziami na pytania, które odpowiedzi nie wymagają (a marketingowo trzeba odpowiedzieć).

Oprócz tych co nie potrafią są jeszcze:

- Ci co są leniuchami (ale leniuch to też klient)

- Ci co nie mają czasu (czego jestem przykładem, bo od tygodnia nie znalałem chwili na instlację i pewnie jakby była możliwość kupiłbym gotowca).

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Witam. Nie wiem czy tutaj zgłaszac błędy ale jest chyba problem z generowaniem kanału RSS jesli strona została dodana jeszcze pod OmniAdd-em. Generuje się pusty plik RSS (jest część struktury ale brak danych), zarówno w pobieranym pliku jak i kanale automatycznym. Kanał dla stron dodanych juz pod OmniSpeed-em jest prawidłowy.

Projektowanie stron www sitte.pl Lublin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności