Skocz do zawartości

OmniSPEED - Nowy Automat Dodający

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jest opcja 'kupna' programu na np. tylko miesiąc?

w każdej chwili możesz zawiesić płatność i licencja zostanie zablokowana do momentu ponownej wpłaty

Są wgl. jakieś efekty z korzystania z tego softu, czy pieniądze wyrzucone w błoto ?

testuje ponad tydzień i jestem jak najbardziej zadowolony.

Większość waszych problemów z tym że coś się słabo rejestruje czy też dodaje wynika z braku ustawień do łamania captcha. Wykupcie usługę na jednym z dwu serwisów obsługiwanych przez omnispeed i skonfigurujcie ustawienia w os, a duża większość tych problemów zniknie. Spora część catalogów i precli posiada zabezpieczenie captcha.

Osobiście mam problem z aktualizacją bazy katalogów (aktualizacja softu działa bezproblemowo). Otóż po kliknięciu w Start database update pojawia się biała strona i na tym się kończy. Problem mam o tyle poważny, że usunąłem stare rejestracje wp i teraz mam w bazie 0szt wordpressów non stop. Tutaj nawet nie ma co się rejestrować :)

Kojotek, czy mógłbyś sprawdzić to? ewentualnie zapodać co może być nie tak ? Oczywiście soft był zaktualizowany z omniadda do omnispeed 1.0 , a potem do omnispeed 1.1 i są dokładnie takie same ustawienia jak na omniad (problem występuje od os 1.0), jednak na omniadd wszystko działało jak należy z tymi aktualizacjami baz.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

@gielo - zrób proszę zdalną aktualizację (jeśli masz php mod - pewnie taki masz :) - nadaj wszystkim plikom 666 i katalogom 777 oraz na public_html też 777 - przynajmniej na czas aktualizacji, natomiast jeśli masz php cgi nic nie musisz robić z prawami)

@pytaniemam - cena na dzień dzisiejszy to 200 USD i 30 miesięcznie ( https://omni-speed.com/buy.php )

Po kolejnej aktualizacji planowana na poniedziałek / wtorek przyjdzie czas na powiększenie baz prywatnych dostarczanych indywidualnie użytkownikom

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

@JakubWiącek - System najpierw się rejestruje i potem bęzie sprawdzał maie i dodawał nowe konta - pisałem już o tym wcześniej

@tomus933 - jeszze myślę czy będzie taka promocja

@gielo - zrób proszę zdalną aktualizację (jeśli masz php mod - pewnie taki masz :) - nadaj wszystkim plikom 666 i katalogom 777 oraz na public_html też 777 - przynajmniej na czas aktualizacji, natomiast jeśli masz php cgi nic nie musisz robić z prawami)

Zmiana atrybutów plików nic nie daje jednak w logach na serwerze mam coś takiego

[sAT May 12 20:25:00 2012] [error] [client xxx.xxx.xxx.xxx] PHP Fatal error: Call to undefined function json_decode() in /home/omnispeed/cgi-bin/views/_update.php on line 0, referer: https://www.omnispeed.mojadomena.biz/index.php?page=update

[sAT May 12 20:36:15 2012] [error] [client xxx.xxx.xxx.xxx] PHP Fatal error: Call to undefined function json_decode() in /home/omnispeed/cgi-bin/views/_update.php on line 0

xxx.xxx.xxx.xxx to adres ip oczywiście

Instalacje przeprowadziłem od początku na nowej domenie omniespeed.mojadomena.biz i jest to samo. Przywala się o tą funkcję json_decode()

Jeszcze raz podkreślam że aktualizacja skryptu z panelu omnispeed działa bez zarzutu, tylko o te bazy się pluje. Reszta funkcji omnispeeda także działa ok.

Aktualizacje baz pod omniaddem działały ok i to na tym samym serwerze, nawet na tym samym koncie co jest (a raczej był już) omnispeed. Zwaliło się właśnie po aktualizacji skryptu do omnispeeda.

Już 5 godzin siedzę próbując na różne sposoby to odpalić, instaluję i usuwam skrypt w różnych konfiguracjach oraz zakładam na nowo konto dla domeny w różnej konfiguracji i i niedziała

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

json dla php w wersji 1.2.1 jest odpalony jednak, czyli to nie to[/b]

@gielo jak już powiedział kolega NieW nie działa json poprawnie i nie ma to czy tamto tak jest

Są dwie opcje masz starą wersję tego nie dla php 5.3 lub po prostu Ci to nie działa pomimo tego że myślisz że działa (to nie będzie pierwszy raz z tym twoim serwerem że coś jest ale nie ma ;) ) - przepatrz dobrze ten serwerek

u mnie przy rejestracji od wczoraj sytuacja wygląda tak

Waiting for registration: 0

Waiting for e-mails: 11 [Try again]

• [Delete]

Registration is switched off: 585 [Try again]

• [Delete]

Different registration error: 3731 [Try again]

• [Delete]

Connection error: 0 [Try again]

• [Delete]

Email was not received: 0 [Try again]

• [Delete]

Registered successfuly: 183

próbowałem na kilku skrzynkach email i nic nie jest w stanie żeby podniosła się skuteczność rejestracji w WP

(dodam ze to się dzieje po updacie do 1.1, bo w wersji 1.0 testowo udało się zarejestrować do ok 500 stron, po czym kliknąłem przycisk Zarejestruj ponownie w wszystkich Worpdressach i teraz te problemy)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności