Skocz do zawartości

OmniSPEED - Nowy Automat Dodający

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kojotek - ponowie pytanie bo umknęło Ci chyba

skorzystałem dziś z promocji na zmianę licencji omniadd 5 na omnispeed - aktywowało mi płatności Paypal już - co mam jeszcze zrobić? gdzieś napisac? po prostu czekać?

hehe dobre

Właśnie wczoraj testowałem ta opcję w podobny sposób co ty podałeś kojotek ale muszę przyznać, że twój sposób jest lepszy. Dzięki wielkie ;).

Jest jednak drobny problem. Po odpaleniu bez proxy dostałem bana w google :P i prosi o wpisanie kodu

Jednak poniżej pojawia się info

Włącz wyświetlanie obrazów

Gdzie to wyświetlanie obrazów mam włączyć bo w opcjach nie widzę, a przeglądarka ma włączone wyświetlanie obrazów. Aby uprzedzić Twoje standardowe odpowiedzi :) obecnie siedze pod windą i korzystam z przeglądarki ff. Captcha na różnych stronach jak katalogi, precle czy sklepy się wyświetla normalnie.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

@gimlak - jak tylko znajdę chwilkę to licencje zostaną wysłane (na 1000% będzie to dziś)

@neox - lepiej nie będę komentował tego co napisałeś bo z każdą kolejną twoją wypowiedzią mam ochotę PRYWATNIE powiedzieć Ci co myślę

@gielo - tego bez proxy nie radzę używać. Co do obrazków i ich obsługi podepniemy wysyłanie do serwisu zew bo ręcznie to się chłopie zajedziesz na śmierć (potem będą wyskakiwać co 2 - 3 przeładowania już testowane) - Dodatkowo chcemy dodać tam kurs pisania footprint-ów i dodać bazę do tego do używania własnego

Aktualnie OS ma mocno rozwojowy status czyli będzie wypychany różnymi rzeczami i następnie zajmiemy się dopieszczaniem wszystkiego na cacy i wtedy też powstanie odpowiednie miejsce na pomysły i błędy

Aktualnie prace są skierowane w kierunku PP który jak zostanie ukończony będzie znaczyło że jakiekolwiek promocje z naszej strony na zakup oprogramowania będą zakończone

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Hm i co tu robić. Używam OmniADD v5 do pozycjonowania swoich 4 stronek i nie wiem czy warto przechodzić na OmniSPEED (stosunek kosztów do potrzeb).

Czy OmniADD przestanie być powoli wspierany i nie będzie aktualizacji programu i katalogów oto jest pytanie.

@bolczan - znam osoby które kupują senuke x za ponad 150 USD miesięcznie dla 1 strony i jest to dla nich opłacalne. Kwestia jest taka czy potrafisz wykorzystać to co daje oprogramowanie czy tylko ograniczysz się do katalogowania.

Reasumując sam musisz zadać sobie pytanie czy chcesz i wiesz jak wykorzystać dowolny program do tego żeby na siebie zarobił

ok to czekam na kolejną aktualkę z podpiętym serwerem zewnętrznym obsługującym te obrazki. Co do przydatności tej opcji OmniScraper, to gdy zacznie już działać bezproblemowo oceniam ją na 101% ;)

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Odpisałem na PW

Aktualnie wyszła nowa wersja OmniSPEED 1.3.1 (bug)

- poprawka na błędnie interpretowane złe dodania do BuddyPress (dodawało ale twierdziło że nie dodaje)

- poprawka na obsługę starszych WP (OS nie obsługiwał poprawnie WP starszych od 2.9 - uznaliśmy że nikt tego nie używa ale jednak są osoby co mają bazy takich WP więc poprawione)

- poprawka na blokowanie się OS podczas dodawania (objawiało się to nie możliwością wejścia do harmonogramu zadań)

Powiem tak grzecznie i pewnie zrozumiesz :

@neox obserwuja twoje zachwoanie w tematach innych softów i myślę że dla Cibie trzeba tworzyc osobna instrukcje obsługi tak na 450 stron ale to wybacz nie jesteś tego warty - już kilka osób Ci na to zwracało uwagę w tym moderator z PiO w innym temacie mojego softu (po prostu chłopie rozumiem że nie każdy musi wszystko wiedzieć ale wierzę że masz szkołę podstawową skończoną co umożliwia po odrobinie namysłu znaleźć odpowiedzi na każde do tej pory przez Ciebie zadane pytanie znaleźć odpowiedź co uczyni ten wątek i inne w których bierzesz udział bardziej czytelnymi)

PS: A ty kupiłeś OS bo patrząc na twój wpis jesteś albo nałogowym .... albo trujesz w tym wątku żeby truć ?

wtopa.jpg

Z twojej oferty wnioskuję że nie używasz dodawarek i innych narzędzi do "spamowania" nie posiadasz zaplecza bo to zło więc co robisz w tym temacie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności