Skocz do zawartości

OmniSPEED - Nowy Automat Dodający

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Cóz, jak widać niektórzy nawet za granicą nie nauczyli się rozumu, ani kultury...

Wybaczam mu, ponieważ nie wie co pisze.

Dodam tylko, że nie trzeba pisać wielkich instrukcji, ale wystarczy sensownie odpowiadać na pytania.

.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

he he he widzę KojotekOX dołączył do zacnego grona producentów softów SEO które kochają Neoxa ;)

Ja na cale szczęście odmówiłem żeby kupował Xrumera z mojego refa, nie dałem dostępy do forum, to mam komfort psychiczny.

Neox dam tobie rade w dziale Senuke pisałeś że szukasz kogoś kto zrobi tobie szkolenie z SenukeX, daj takie same ogłoszenie na temat OmniSpeed ktoś się zgłosi (nich bóg ma Go w swojej opiece) ;)

wydasz trocha kasy, ale zaoszczędzisz swoje zdrowie.

"PW zablokowałem celowo" - teraz wiemy dlaczego.
Kochanie, jest tam e-mail podany :D

usunięto

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Mam kilka pytań

1. Czy jak dodaje do wiki, to czy zakłada tam konta? Pytam, bo zauważyłem że w prywatnej liście są linki ze strukturą:

domena/com/wiki/index.php?title=User:cośtam, a dodając prywatną bazę swoich wiki z gołymi linkami (po prostu domena.com) nie dodało nic.

2. masakrycznie niska skuteczność do buddypress - ok 5% co może być powodem?

3. Która baza będzie aktualizowana za te 15$/m. prywatna (w omni panelu), czy publiczna (wbudowana w OS)?

@lonerpl - proxy do xxxx to i bany są (nie twoja wina tylko samych proxy)

@Joland

Ad1. Wiki dodajemy z dowolną podstroną (można teoretycznie same główne strony wiki ale .....)

Ad2. Czas się zarejestrować - już częściowo rejestracja w BuddyPress jest zrealizowana i jeden typ formularza obsługiwany

Ad3. Obie bazy (od około 3 miesięcy baza była wspólna z OA ale zapewne w następnym tyg zostaną już rozdzielone i co jest OS będzie w OS a co w OA to w OA - OA trochę straci z bazy)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Nowa jestem i odbieram lekceważący ton wpisów i kpinę z użytkownika...

Mam pytanie wynikające z kontekstu przywoływania wykształcenia podstawowego.

Programy są licencjonowane, skuteczne jak pisze autor oferty.

Czy dostajemy do niego instrukcję użytkowania, opis funkcjonalności, czy też mamy sobie dochodzić co z czym zjeść sami?

Pozdrawiam,

pozycjonerska blondynka

" the penalty for breaching the license will not be lover than $50 000"

Panowie poprawcie to bo USAki pękają ze śmiechu jak to czytają. LOVER :) aż nie chcę tłumaczyć jak by to było dosłownie.

Ad3. Obie bazy (od około 3 miesięcy baza była wspólna z OA ale zapewne w następnym tyg zostaną już rozdzielone i co jest OS będzie w OS a co w OA to w OA - OA trochę straci z bazy)

Czy mógłbyś to sprecyzować ? Co dokładnie straci z bazy OA ?

Co teraz jest takiego w bazie OA co należy do bazy OS i nie powinno go być ?

Tak, żeby nie było niedomówień - opisz użytkownikom dokładnie. Po co znowu nieporozumienia i pomówienia z tego powodu.

Mariusz

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Czy dostajemy do niego instrukcję użytkowania, opis funkcjonalności, czy też mamy sobie dochodzić co z czym zjeść sami?

Instrukcja jest...po angielsku (albowiem program przeznaczony jest na rynek zach...polaczki mają tylko przetestować z tego wynika)

Raczej trzeba radzić sobie samemu...i czytać forum

Fakt kultury sprzedawcy brakuje...instrukcji też brakuje...więc ludzie się pytają...a to starsznie jest irytujące czasami :)

To mam jeszcze pytanie jak do OCCL wrzuce 50k adresów to on mi ładnie posortuje wszystko a co nie jest katalogiem/wiki/itp wywali ?

Witam. Co do Omniccl to nie wiem czy nie kwestia serwera (maksymalnego czasu przetwarzania php) ale u mnie jest w stanie przełknąc około 3000 - 5000 adresów jednocześnie. W przeciwnym wypadku pojawia się błąd "Internal error" ale to i tak sporo więc nie ma problemu. Gdzies górna granica musi być. Sortuje rzeczywiście ładnie, tak na oko, odświeżając co chwila to około 1-3 adresów na sekundę.

Jedyne co, to przydałoby się aby te adresy które już zaklasyfikuje do danej kategorii dało się łatwo wprowadzić do bazy prywatnej bo teraz jest jedynie lista i trzeba ją ręcznie przekopiować.

Projektowanie stron www sitte.pl Lublin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności