Skocz do zawartości

OmniSPEED - Nowy Automat Dodający

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Musisz mieć najnowszą wersję OA - na wszelki wypadek zrób aktualizację (nawet jak pisze że nie ma!) potem wgraj pliki OS i zainstaluj na bazie OA

UWAGA: Nasz mailing się zaciął na ostatnich 300 licencjach OA więc wznawiamy tak na oko od miejsca gdzie się zacięło - może się zdarzyć że ktoś 2x dostanie tego samego maila - przepraszam

To narzędzie nie było przez nas jak wiecie wykorzystywane (tylko raz jak była obowiązkowa aktualizacja) więc nie pracowaliśmy nad nim

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Pytanie do użytkowników czy ktoś posiada dodanych powiedzmy min 50 projektów i wszystkie te projekty dodane do dodawania ? - jeśli ktoś ma taką sytuacje czy ma problem z wejściem do harmonogramu ?

Jakby ktoś dalej szukał serwera pod OS to polecam

https://www.hexcom.net/pl/home/site/9/Serwery-VPS/

Hex VPS 1024

Kontakt z supportem wzorowy

Wiedzą co to OS i mogą pomóc przy konfiguracji serwera pod dodawarkę

Pozycjonowanie i Audyty stron : Largo.Pro

Blog: Zwiększaniu ruchu i Konwersji na stronie : RafalBorowiec.pl

Pytanie do użytkowników czy ktoś posiada dodanych powiedzmy min 50 projektów i wszystkie te projekty dodane do dodawania ? - jeśli ktoś ma taką sytuacje czy ma problem z wejściem do harmonogramu ?

Miałem na raz dodane do dodawania około 48 projektów i nie było żadnych problemów.

Kojotek ile czasu czeka się na aktywację i jakieś dane do hostingu pod OS? Linka podałeś w tym temacie.

Wczoraj trochę po 19:00 kupiłem i na razie cisza.. Hmm.. Może to przez weekend.. :)

Ahaa.. Czy na Twoim hostingu mogę podpiąć sobie też OmniPing'a?

@tom55 - wysłane było wczoraj zarówno licencja na OS jak i dostępy do hostingu - to twój mail .......ek@wp.pl ? - jeśli tak to sprawdź w moim ulubionym folderze spam :) - to jest konto dla 1 narzędzia

tak, to jest mój e-mail..

dostałem tylko linka z hasłem do panelu OS

w panelu jest napisane, że mam 2 subskrypcje i dostępne 2 licencje.. czyli wszystko chyba ok.. ale maila z danymi do serwera nie dostałem.. spam sprawdzam na bieżąco..

To nie jest tak przymknąć oko bo to znaczyło by pozwolenie dla pozostałych kilkudziesięciu osób czyli dodatkowe obciążenie (min. dla OmniPING - może nawet nie zauważalne ale ...) - unikam precedensów

OP - działa wyśmienicie na dowolnym shared byle by miał zenda

Co do odczytywanie login/pass z maili

Jaka jest procedura

-->Najpierw rejestruje we wszystkich WP publiczne+prywatne a potem odczytuje maile aktywacyjne ?

czy też odczytywanie przebiega w tle ?

Pytam bo rejestrue się łądnie

Liczba Waiting for e-mails: też rośnie ... a aktywnych nie przybywa

EmailBox>>ChecK Connection pokazuje ,że te maile tam są

Oczywiście w samej skrzynce też są

Skrzynka ma wyłączony filtr antyspam ( domena/gmail)

Pozycjonowanie i Audyty stron : Largo.Pro

Blog: Zwiększaniu ruchu i Konwersji na stronie : RafalBorowiec.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności