Skocz do zawartości

OmniSPEED - Nowy Automat Dodający

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Działa bez problemu, właśnie się z nim połączyłem

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak już na nazwa i home nie można będzie polegać jako stabilne serwery to zostaje nam migracja na serwerownie własną i w wiaderku internet :D

Żeby nie było za bardzo OFF czy są chętni do PP dla OS ? - jeśli ktoś by chciał się zapisać to najlepiej PW do mnie wysłać lub na GG (dziś / jutro będziemy startować) - jest opcja cze ilość partnerów w PP będzie ograniczona

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Dodajcie indeks w "katalogi" po polu "adres" bo strasznie wolno dodaje katalogi do sprawdzenia.

Jest jakaś opcja by automatycznie przenieść wykryte katalogi do prywatnej bazy?

Program PITy 2013/2014 - darmowy program do rozliczenia PIT z obsługą wysyłania PITów przez Internet poprzez e-Deklaracje.

Łatwy w obsłudze, wydajny program księgowy - KPIR, Ryczałt, Płace, VAT, aktywne formularze, e-Deklaracje.

Rozlicz PIT-37 - zeznania roczne PIT są łatwe.

Przydała by się obsługa deathbycaptcha.com ...

decaptcher.com z tego co widze padł...

A robił ktoś może test o ile zwiększa się skuteczność po podpięciu jakiegoś decaptchera ?

pzdr

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

decaptcher.com z tego co widze padł...

decaptcher działa teraz pod adresem https://de-captcher.com/

--

mam problem z OS z prywatną bazą WP

nie wiem dlaczego, ale nie mogę dodać prywatnej listy precli w XML-RPC

kiedy próbuję dodać w formacie:

login::hasło:adres - nie loguje się do żadnego i wszystkie przechodzą do pola "inny błąd rejestracji"

kiedy próbuję dodać po prostu adresy i pozwolić się zarejestrować samemu to wszystko się ładnie rejestruję, ale w OS i tak wszystkie przechodzą do "inny błąd rejestracji" i na liście niczego nie ma..

dodam, że w OA wszystko to działało poprawnie..

hmm.. gdzie może być błąd?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności