Skocz do zawartości

OmniSPEED - Nowy Automat Dodający

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No ale Ty chyba masz jakieś znajomości aby wpłynąć na priorytet?

Bo to chyba rewolucja w kodzie nie jest.

eM

Edycja

A jak w swojej wersji to masz to znaczy, że tego potrzebowałeś.

To teraz już wiesz, że to nie był taki zły pomysł.

Ciekawe co na to priorytety powiedzą :)

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Priorytety teraz są dodawanie nowych skryptów i rozwiązań do OS potem będą poprawki i kosmetyka

- Aktualnie idzie nowy skrypt spięty z CS

- Potem nowy system zdobywania linków

- I może po tym zrobimy update dla baz prywatnych

Moja wersja ma bo ja posiadam oryginalną wersję produkcyjną która ni jak się ma do wersji dostępnych na rynku. To niestety nie jest tylko wklepanie 1 linijki kodu do OS tylko około 2 dni pracy z testami które wolę przeznaczyć na dodanie nowego typu skryptu niż rozszerzenie ilości baz prywatnych (mała waga aktualnie tego)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Co do przejścia owszem przejść na roczny plan zawsze możesz jednak bez opłaty za licencję nie przejdzie tak czy siak dodatkowo nie ma

Ok, ale jak jest z tą opłatą licencyjną. Chcę abonament miesięczny na próbę, płacę za licencję + abonament, potem chcę przejść na roczną i znów płacę za licencję? ;] Rozumiem, że nie?

Nie - takie adresy sobie pobierasz sam i najlepiej sprawdzić je przez OmniCCL i dopiero wynik dodać do bazy prywatnej - scraper niestety przy złej jakości zapytaniach zbiera wszelkie g..o

Jako ciekawostkę powiem że szykuje się kilka poprawek do OS i jeśli ktoś korzysta z wiki proponuję pobrać aktualną wersję alfa przez zdalną aktualizację

PS: Przypominam że rozpoczął się okres płatności miesięcznych lub rocznych za OS i paypal zaczyna pobierać stosowne opłaty - 3 osoby są bliskie zawieszenia licencji - upewnicie się że macie na kontach paypal stosowne środki żeby nie było potem płaczu i zgrzytania zębami (jeśli licencja zostanie wyłączona odnowienie licencji już odbędzie się na normalnych warunkach nie promocyjnych)

PSII: Dziś spodziewana jest aktualizacja baz AMS - jak będzie dodana dam znać jak zawsze - dostępna będzie w panelu

Dodałem listę AMS do bazy AMS. Kiedy próbuję załączyć projekt wyskakuje:

"There are no addresses for this type of directories in the database. Entry was not added to the schedule."

:D

Edycja: Załapało za czwartym razem. Po dodaniu trochę odczekajcie zanim projekt załączycie.

;)

Nie ma takiej możliwości - każdy może mieć różne nazwy dla niektórych typów baz ;)

@qazy - wiem że jesteś leniuch ja większy i niestety tą operację też robię ręcznie :D - ale mam pomysł zrzuta na "murzyna" i zrobi to za nas ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności