Skocz do zawartości

OmniSPEED - Nowy Automat Dodający

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam.

Czy to normalne, że do skryptu don mini , omnipress ma 0% dodań ?

Pozdrawiam

Ja też mam don mini "0" co do omnipress to mam grubo powyżej 50% - tutaj musisz zadbać o ilość znaków.

A wracając do tematu maila, to gdzie czy można zrobić tak, żeby po zmianie adresu email zaczął rejestrować się od nowa?

Czy to normalne, że do skryptu don mini , omnipress ma 0% dodań ?

Dla Omni musisz zrobić specjalny projekt dla Omni "for OmniPress". Dla DonMini musisz dać specjalny projekt "for directories" i dać adres bez slasha na końcu.

od jakich projektów używacie TXT z omni? (są takiej jakości, że boję się tego puszczać w świat, żeby nie połapać banów)

czasami blog o pozycjonowaniu Filtr na ceneo, nokaut, skapiec

ale przeważnie recenzje filmów Sponsoring film

darmowy katalog dobrych stron internetowych, dodaj swoją stronę za friko

Mam omnispeeda na hostingu przeznaczonym pod ten soft w hekko. Niestety poruszanie się po panelu jest okrutnie powolne. Samo logowanie zajmuje tam czasem ponad 5 min. Macie też może taki problem z tym hostingiem w hekko? Pisałem do supportu w tej sprawie, ale od tygodnia cisza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności