Skocz do zawartości

OmniSPEED - Nowy Automat Dodający

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie do microsoftu o nowego windowsa7 też pisaliście z pretensjami czemu on nie jest za darmo, bo jest to przefarbowany win xp, a przecież aktualizacje do win xp też miały być za darmo.

Nie wiem jak niektórzy muszą mieć zryte psyche aby dalej z uporem maniaka pisać, że amnispeed, to omniadd w odświeżonej wersji mimo, że sam kojotek pisał, że obydwa softy będą dalej rozwijane, ale pójdą w innym kierunku, bo i przeznaczenie ich jest nieco inne (pewnie jakby by omnispeeda ubrał w skórkę windowsa xp, to powiedzielibyście, że to odświeżona wersja windowsa xp :) hehe). Sorry ale czasem ciężko się powstrzymać przed uszczypliwym komentarzem, gdy piszecie takie pierdoły. ;) Mam nadzieję, że to tylko wpływ tego upału :P

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@mario1973 - chłopie tak naprawdę o co Ci chodzi OA działa poprawnie - ostatnia wersja wydana jest stabilna i czy ja gdziekolwiek napisałem że już NIGDY nie będzie aktualizacji dla OA ? Czy ja gdziekolwiek napisałem że OA będzie dostawał aktualizacje do końca świata za FREE ? Czy ja gdziekolwiek napisałem że wydając OmniSPEED i jego bazy NIGDY nie pojawią się aktualizacje baz dla OA ? itd.

Jedyne co napisałem że to co dostanie OmniSPEED nie dostanie OmniADD natomiast co dostanie OmniADD może znajdzie się w OmniSPEED jeśli uznamy że warto to tam dodawać :D

@Dark - jak nie ma OA suportu ? - a forum to moje zwidy? - mało osób skorzystało z pomocy jaką oferujemy właśnie przez to forum ? - proszę nie gadaj bzdur bo obrażasz mnie i osobę odpowiedzialną za pomoc na forum. Co do pomocy technicznej dla OmniSPEED tam jest to rozwiązane przez dokumentację techniczną i jak w OA powstanie forum dla użytkowników (wsparcie techniczne będzie TYLKO w języku angielskim)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

@mario1973 - chłopie tak naprawdę o co Ci chodzi

Szczerze ? to zupełnie o nic. Jak bedę chciał to kupię, jak nie będę to nie kupię nowego produktu.

Zacytowałem tylko całkowicie niepotrzebnie wcześniej wciskane kity przy przechodzeniu z v4 na v5 - obietnice, że ewentualne v6 i kolejne będzie za darmo.... A OmniSPEED 'załatwia' sprawę i powoduje, że NIGDY nie będzie V6, bo i po co....

Reasumując : MNIEJ KITUJ i tylko tyle. Zapewne 'nowy' produkt jest wart ceny.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Aktualnie zakończyliśmy proces wystawiania licencji dla pierwszej grupy nabywców i jutro z rana osoby które nie otrzymały jeszcze licencji powinny otrzymać maila z informacjami - jak się nie mylę jeszcze zostało 25 licencji do rozesłania. - Przepraszam za zwłokę ale zawsze musi być coś pod włos i maszyna licencyjna odmówiła wydawanie dalszych licencji. Jest cień szansy że jeszcze dziś admin podniesie maszynę to bezzwłocznie wyślemy zaległe licencje (jednak system automatyczny który miał przyspieszyć proces - w OA jest on ręczny - dał plamy)

Jeszcze raz przepraszam za zwłokę

Lol ale bzdura :) Czyli ktoś kto kupił omniadda, później uaktualnienie do ostatniej wersji to teraz może przejść "za darmo" na ten skrypt (niewiele się różniący) i płacić jedyne 20$ co miesiąc? Co jeśli nie będę chciał za 2 miesiące płacić za aktualizacje bo nie będę używał programu. Licencja zostaje wyłączona i pieniądze, które poszły na omniadda idą w błoto? Jakieś to trochę nieprzemyślane. JEśli już mają być płatności miesięczne (nie wiem kto to kupi przy takich stawkach) to wypada zrobić możliwość właczania i wyłączania aktualizacji kiedy się chce. inaczej to życzę powodzenia i robienia dalej ludzi w konia przy wypuszczaniu "aktualizacji" pod inną nazwą a dotychczasowych klientów zrobienie na szaro z omniaddem.

pieniądze, które poszły na omniadda idą w błoto?

no o tym nie pomyślałem. Bardzo dobra kwestia. Co stanie się z omniadem w przypadku rezygnacji z omnispeeda ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

A co się stanie jak na ziemie spadnie kometa i cały internet szlag trafi? Nie uważasz, że przed zakupem powinieneś osobiście spytać kojotka jak masz jakieś obawy? Tworzenie teorii spiskowych i sianie zamętu na forum nie jest dobre, no chyba że ma służyć zwiększeniu sprzedaży produktów konkurencji. Jednak z drugiej strony, jeśli już takich praktyk się trzymacie, to z tą sprzedażą obecnie z jakiegoś powodu nie jest najlepiej jak sądzę.

Ja jestem takim samym klientem omniadd jak każdy z was. Jak każdy z was (no może nie każdy) mam co jakiś czas jakieś pytania i drobne problemy z nim, zresztą jak z każdym innym oprogramowaniem. Nigdy mi się jeszcze nie zdarzyło, aby kojotek bądź jego pracownicy mnie olali. Zawsze otrzymywałem pomoc i odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Z reguły jeszcze tego samego dnia, czasem po weekendzie bądź świętach jeśli pisałem w dni wolne. Pisze o tym, bo sądzę,że większość waszych przedwczesnych pretensji jest po prostu w stosunku do niego i jego firmy nie uczciwa. Argumenty są w większości wręcz śmieszne.

Jeśli ktoś prześledzi wątki, omni i osoby kojotka, to będzie dokładnie wiedział o co mi chodzi. Praktycznie od pierwszego dnia kiedy zaprezentował swój pierwszy produkt, zaczęły się bezpodstawne ataki na niego i jego firmę przez różnej maści "specjalistów", jest to trochę irytujące.

pieniądze, które poszły na omniadda idą w błoto?

no o tym nie pomyślałem. Bardzo dobra kwestia. Co stanie się z omniadem w przypadku rezygnacji z omnispeeda ?

M

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Ale się rozpisaliście...

Ci którzy posiadają OmniADD oraz czytają na bierząco forum poświęcone OmniADD to wiedzą iż Kojotek_OX wspomniał że będzie wersja v6 oraz być może z nowym interfejsem - pewnie aby się odróżniał od OmniSPEED.

Myślę, że OmniADD będzie rozwijany pod kontem skutecznośći oraz dodawania małych opcji.

Pozdrawiam,

ssebo

@ken i @mario1973 bo widzę że zielonego pojęcia nie macie jak działa ten świat więc troszkę was trzeba jeszcze uświadomić co się stanie jak kupisz xRumera za 600 usd i nie będziesz płacił 10 USD co miesiąc ? Co się stanie jak kupisz SEnukeX i nie będziesz co miesiąc płacił 150 USD ? Co się stanie jak kupisz SEORobota i nie będziesz płacił co miesiąc 67 USD ? - znacie odpowiedzi ?

Osoby które zrezygnują z płatności po miesiącu lub więcej podobnie jak w każdym innym z zacytowanych softów wyżej będą mogły w dowolnym momencie opłacić abonament i znów korzystać z oprogramowania - ta opcja będzie się pokazywać użytkownikom którzy przestali opłacać abonament.

@gielo - dziękuje za głos rozsądku

@ssebo - nic dodać i nic ująć w twojej wypowiedzi ale niestety jak to na PiO bywa jest pewna grupa osobników którzy h... wiedzą i czytać nie umieją bo są za leniwi, ale najwięcej do gadania mają i w sumie potem zostają z rączką w nocniku

A co się stanie jak na ziemie spadnie kometa

widać, że niektórym już dawno temu spadła i nie muszą się przejmować.

Kupiłem omniada za którego działanie nie trzeba płacić abonamentu. Jednak jeśli zdecyduję się na Omnispeeda , to :

Dla osób, które posiadają już OmniADD v5 - wymiana licencji

Zgodnie z powyższym przestane mieć licencję na omniada.

Jeśli przestanę płacić ca Omnispeeda bo okaże do kitu to nie będę miał NICZEGO - nawet wcześniejszej funkcjonalności Omniada.

M

Ale nikt Cię nie zmusza do wymiany licencji możesz np kupić sobie speeda i jak Ci się spodoba a spodoba sprzedaj OA na rynku wtórnym - jak Ci się nie spodoba zawiesisz płatności i sobie wrócisz do Speeda jak uznasz że już warto płacić abonament (korzystasz z OA) i znów możesz sprzedać OA

- zaletą tego rozwiązania jest że praktycznie nic nie ryzykujesz

- masz 2 dodawarki bardzo szybkie

- masz możliwość wyboru co dalej zrobić

Teraz są ceny mega promocyjne i już więcej takiej promocji nie będzie więc warto skorzystać (a wieluuuuu już skorzystało)

Teraz są ceny mega promocyjne i już więcej takiej promocji nie będzie więc warto skorzystać (a wieluuuuu już skorzystało)

Osobiście zatem nie skorzystam z zakupu drugiej dodawarki. Skorzystał bym z 'promocyjnego zakupu' drugiej, gdyby po zaprzestaniu płacenia trzymała funkcjonalność Omniada.

Obrabiam tylko 3 stronki na krzyż to jakby co pod nie zlecę komuś blasta z omnispeeda i to wystarczy .... albo z kimś na spółkę kupię....

M

@mario1973 - dla 3 stron może być to faktycznie nie opłacalne i chyba bym został na twoim miejscu przy OA i na pewno pojawią się oferty blastów na OS więc ... :)

Decyzję o zakupie OmniSPEED każdy musi sam podjąć i przemyśleć czy mu się opłaca czy nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności