Skocz do zawartości

OmniSPEED - Nowy Automat Dodający

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

"Miło mi przedstawić nowy produkt Omni o nazwie OmniSPEED - nawet 14 000 linków do naszej strony w mniej niż 12 godzin"

Czy ma ktoś może takie wyniki jakie zacytowałem z pierwszego zdania w tym temacie? Ja rozumiem że reklama dźwgnią handlu, ale to chyba zbytnia przesada??

Nie będę ordynarny mówiąc że to totalne kłamstwo, bo zawsze można dowalić tysiące swoich baz, ale skoro nie oferuje się takiej ilości linków przy zakupie softu, to raczej to jest kłamstwo.

Może ja coś robie źle, albo nie dostałem po prostu pełnej bazy przy zakupie, z której wycisne te rzekome 14 000 linków??

UWAGA:

Udało nam się znaleźć kilka przypadków gdzie jeśli w treści mamy linka i dodajemy to do EE tworzą się puste profile! natomiast jeśli ten sam link już jest na dole treści (nie w samej treści) wszystko poprawnie się zapisuje i mamy uzupełniony poprawnie profil EE

Koyotek czy tym samym sugerujesz aby w treści dodawać max 1 link i to nie w tekście, bo np. w swoim tekście na blogu dot. piramidki mówisz o 3 linkach w tekście (przy podlinkowaniu wpisów) i tu przyrost linków na mniejszej liście EE jest widoczne, przy 1 linku już mniejsze.

"Miło mi przedstawić nowy produkt Omni o nazwie OmniSPEED - nawet 14 000 linków do naszej strony w mniej niż 12 godzin"

Czy ma ktoś może takie wyniki jakie zacytowałem z pierwszego zdania w tym temacie? Ja rozumiem że reklama dźwgnią handlu, ale to chyba zbytnia przesada??

Nie będę ordynarny mówiąc że to totalne kłamstwo, bo zawsze można dowalić tysiące swoich baz, ale skoro nie oferuje się takiej ilości linków przy zakupie softu, to raczej to jest kłamstwo.

Może ja coś robie źle, albo nie dostałem po prostu pełnej bazy przy zakupie, z której wycisne te rzekome 14 000 linków??

To zdanie informuje o podstawowej zalecie - szybkości dodawarki, co innego gdyby brzmiało tak: "nawet 14 000 linków do naszej strony z dołączonej bazy". Nie ma co się czepiać. :)

Dodawałeś adresy bazy prywatnej z panelu?

logo-sklepu-siteseo-sklep.png
Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO.
Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie

Jest też błąd z tworzeniem pustych profili w EE w przypadku gdy korzystamy z mieszacza akapitów przy użyciu {%.

Może jest to związane z tym, że akurat paragraf z linkiem został wylosowany w górnej części tekstu - akurat robiłem testy z 1 urlem w treści.

mniej znaczy więcej

@mistrz_patelni - jeszcze raz przeczytaj całe zdanie i wskaż mi zapis że pisze zapewniam min 14 k lub że coś takiego gwarantuję i dodatkowo bazy się zmieniają cały czas to co było miesiąc temu nie musi być teraz i nie będzie teraz i nie będzie to co jest teraz za kolejny miesiąc czy nawet tydzień. Nikt tu nie kłamie i jest to poprawne stwierdzenie na stan publikacji 1 posta (teraz bym mógł napisać że nawet do 20k linków w mniej niż 18h)

@webfighter - nic takiego nie sugeruję tylko poinformowałem że są jednostkowe przypadki gdzie linka nie można dać w treści (na masówkach jakie się robi jest to bez znaczenia ale jeśli byś robił do strony docelowej warto wziąć ten aspekt pod uwagę i mieć tych kilka więcej)

@PageSEO - dokładnie kolega trochę nadinterpretowuje zapisy

@immy - OmniFORUM korzysta z innego silnika synonimów i tutaj nie ma obsługi mieszania akapitów (jest to celowe gdyż dodatek OmniFORUM jest osobnym bytem nie zależnym od katalogowania - więcej na ten temat z czasem gdy wejdą już schematy)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

ja mam

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

...dodatek OmniFORUM jest osobnym bytem nie zależnym od katalogowania...

I tu się mijasz z prawdą ;)

Mają wspólną skrzynkę pocztową.

Odpaliłem OmniForum na czystej skrzynce pocztowej, którą musiałem założyć dla Catch-All - dodawanie na poziomie 95% do zarejestrowanych.

Włączyłem rejestrację bazy WP.

Rejestracja EE pozostała na tym samym poziomie natomiast skuteczność postowania spadła ponad 90%.

Zatrzymałem rejestecję WP.Wyczyściłem ręcznie skrzynkę. Skuteczność postowania wróciła.

Pozdrawiam,

Mariusz

Tak mi się teraz wydarzyło:

Posted Registered

508 489

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności