Skocz do zawartości

OmniSPEED - Nowy Automat Dodający

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

W OmniSWP wkradł się mały błąd i został zakodowany plik index.php odpowiedzialny za dodawanie domen

Na szybko żeby sobie poradzić z tym problemem wystarczy podmienić ten plik na nie kodowany: https://test.host-001.eu/omniswp/index.zip

Przepraszam za problem z jutrzejszą aktualizacją zostanie już na stałe poprawione

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie znajduje mi wpisów do EasyDir'a:

added/executed/all Found Not found

(538/2207/2207) 0 538

Na czym może polegać problem?

Wyszła nowa wersja oprogramowania OmniSPEED v1.6.1 - poprawki

...

Czy poprawiono błąd w dodatku EE przy powstający przy korzystaniu z opisów pola 'for blogs' w przypadku gdy użyto tam mieszacza akapitów?

mniej znaczy więcej

@Huggo - aktualizacja przeszła bez problemów i wszystko się zaktualizowało bez problemów więc nie wiem co Ty tam naciskałeś i chyba wolę nie pytać :) Co do WP z tego co widzę na tą skrzynkę pocztową chyba nic nie dochodzi bo pomimo tego że są rejestracje poprawne to maili 0 - maile wysyłają WP nie OS więc problem jest po stronie samej skrzynki pocztowej jak na moje ale nie daję jaj obciąć sobie za to :P

Aktualnie wyszła nowa wersja OmniSPEED v1.7 do pobrania

* Dodano nowy guestbook ( https://la-eskina.com.ar/visitas/ )

* OmniCCL - guestbook nowa wersja

* OmniCCL - Expression Engine

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności