Skocz do zawartości

OmniSPEED - Nowy Automat Dodający

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam problem z połaczeniem się ze skrzynką (prywatna- rano bez problemu OS łaczył się z nią), po wciśnięciu check connection wyskakuje komunikat: "Error - unable to connect to e-mail."

Zauważyłem, że podczas testu serwera ( options->run test) IMAP jest wyłączony a wczesniej chyba był na zielono.

Czy to może być problemem?

Here at Tentanos  we pride ourselves on being a trustworthy, friendly and professional gazebo hire company with outstanding customer service.

@screws - jeśli imap jest na czerwono nie połączysz się z żadną skrzynką pocztową

@arve_lek - OmniSWP już działa lepiej ale jeszcze małe poprawki nanosimy po naszej stronie więc mogą występować drobne problemy (pracujemy nad tym cały czas)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

@Rzezniczek

Od tego zacząłem :).

@Kojotek_OX

W takim razie proszę Cię o przekazanie informacji o niedziałającym IMAP-ie osobie odpowiedzialnej za serwer, bo OS zainstalowany jest na Waszym hostingu :).

Here at Tentanos  we pride ourselves on being a trustworthy, friendly and professional gazebo hire company with outstanding customer service.

Coś drgnęło, teraz mam 366 wp zarejestrowanych, czy to nie mało ?.

Pozdrawiam

Dzień dobry.

Co może być powodem tego, że omnipress zarejestrował się tylko w 13 wordpressach. Zmieniłem maila na założonego nowego na własnej świeżej domenie na vpsie żeby móc wrzucać wpisy do EE (catch all). Omnipress rozszedł przez całą bazę i większość adresów wylądowało w Waiting for e-mails. Sprawdzałem skrzynkę i jest tam ponad 1800 maili od wordpressa a mimo to po wciśnięciu try again żeby sprawdził ponownie adresy z oczekujących na maila i niestety ilość rejestracji się nie powiększyła. W opcjach OS poprawnie łączy się z mailem: Successfully connected to e-mail. Number of messages: 1892.

Co może być tego powodem?

Pozdrawiam

Mam jakiś dziwny problem z efektywnością, w przeciągu ostatnich dni drastycznie spadła...

Hosting mam dedykowany pod omni-speed'a i efektywność mam na poziomie 15% ze standardowej bazy OS...

Coś jest ewidentnie nie tak, wcześniej miałem ponad 50% (a nic nie zmieniałem od tamtego czasu) :/

Nie działa mi także comentator - kolejka nie startuje, chociaż system 'mówi' że cron działa ok.

Bardzo proszę o pomoc ;C

Załączam screena z przykładem jednej ze stron... webmini 1,5 % i mocne linki 0 %... :jezyk1:

screen:

https://zapodaj.net/58313ea18424b.jpg.html

oraz

https://zapodaj.net/6e4c7cf4d7c69.jpg.html

"... Z wyborem firmy SEO jest troszkę jak z wyborem marki samochodu..."

Polecam skuteczne pozycjonowanie warszawa !

Komentator na chwilę został wyłączony gdyż jest w nim mały błąd zwiększający nie potrzebnie obciążenie serwera - w poniedziałek będzie nowa wersja z poprawką na to właśnie

Co do reszty jak na moje wygląda mi na to że pasuje zobaczyć co jest w logu i tajemnica zostanie odkryta - po to są logi żeby sprawdzać co się dzieje nie tak (moja szklana kula w naprawie :jezyk1: )

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności