Skocz do zawartości

OmniSPEED - Nowy Automat Dodający

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Ok, ale żeby było 0 dodań? Kombinuje już z 3 projektem i nic. Stosuje rożną długość tekstu, format zapisu adresu, zmieniam maila i dalej same 0. W logach pokazuje mi cyfrę 1 a jak wchodzę bezpośrednio na linka to skrypty tam działają ...

Pozdrawiam

Ja wczoraj próbowałem dodawać do DonMini innym programem: DonMiniSubmitBlaster. Aż się zdziwiłem tak mało mi dodało. Podejrzewam, że ktoś jakąś dużą farmę DonMini porzucił i nie przedłużył tych masowo pobanowanych domen.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Próbował ktoś rejestrować się do buddypress bez podpięcia zewnętrznego OCR ?

OS nie radzi sobie nawet z prostym formularzem bez captchy: https://deadendweb.com/register/

Na razie tak to się prezentuje:

Waiting for registration or login: 7572

Waiting for e-mails: 24 [Try again]

• [Delete]

Different registration error: 1194 [Try again]

• [Delete]

Registered successfuly: 5

To jakiś żart ? :) Jeszcze zawrotna prędkość rejestracj :)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Co do DonMini to sprawdziłem i idzie jak burza. Właśnie mi dodało 70 wpisów w dwie minuty.

Warunki do DonMini:

- Domenę można dodać tylko raz z www i raz bez www

- Bez linkowania podstron (może być subdomena)

- Wklejany adres nie powinien mieć slasha na końcu

- Tytuł nie powinien mieć polskich liter

- Słowa kluczowe ok 5

- Bez linka w treści

- Bezpieczna ilość znaków po wygenerowaniu 550-700

@Joland

Wszelkie propozycje tutaj: https://bugs.omni-speed.com/

Wyszła nowa wersja OmniSPEED 1.7.2 (bug fix)

* poprawa dodawania do webmini i otwarty mini

* cron clean.php - kontrola czasu, czysci cookies (znacznie poprawia działanie panelu i skryptu samego w sobie)

* poprawione obciążenie podczas komentarzy

* scraper - dodano linka do ostatniego pobrania ostatniego harwesta

* ccl - juz dziala jak ktos ma 30 sec max czas wykonywania skryptu

Info: Omnichecer działa poprawnie tyle że pokazuje w statach że nic nie wykrył - nie załapało się na tą aktualizację więc będzie na kolejną (to że działa poprawnie można sprawdzić przy exporcie listy z EasyDIR że są poprawne adresy już wpisane)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Mógłbyś się odnieść do tego postu:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...t&p=1076826

?

Znacznie lepszą skuteczność mam za pomocą selenium - seleniumhq.org. Dodatkowo szybciej przechodzi rejestracja !!!

Rozumiem, że sprzedajesz bazy prywatne do buddypress i może Ci się nie chcieć poprawić skuteczności w rejestracji, ale w końcu za coś te 20-30 dolców miesięcznie się płaci :D

Tylko nie odsyłaj mnie do bugsów. Bo wyjdzie na to, że będę musiał tam cały dzień spędzić. A od tego chyba macie jakiś testerów ?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

@Rzezniczek, dodałem projet zgodnie z Twoja podpowiedzią i mam 30 błędów i 0 dodań.

Co do DonMini to sprawdziłem i idzie jak burza. Właśnie mi dodało 70 wpisów w dwie minuty.

Warunki do DonMini:

- Domenę można dodać tylko raz z www i raz bez www

- Bez linkowania podstron (może być subdomena)

- Wklejany adres nie powinien mieć slasha na końcu

- Tytuł nie powinien mieć polskich liter

- Słowa kluczowe ok 5

- Bez linka w treści

- Bezpieczna ilość znaków po wygenerowaniu 550-700

Pozdrawiam

Może masz słabą listę? Jakbyś podesłał ją na PW to mogę ją sprawdzić ile jest dodań na nową domenę.

Oczywiście domena nie była nigdy dodawana do tych DonMini?

Sprawdź jeszcze na zupełnie nowej domenie - zarejestruj np. konto na darmowym hostingu. Spróbuj też na innym tekście z synonimami żeby wykluczyć i taką możliwość.

@Rzezniczek mam listę udostępniona na panelu omni. Sprawdzam tą listę właśnie w don zgon no i co tu dużo mówić działa. NIe wiem ile doda bo jeszcze wysyła, ale już na tym etapie mogę stwierdzić że coś jest nie tak w OS. Wie ktoś co oznacza 1 przy sprawdzaniu logów ?

Pozdrawiam

Current logs size 273.81 MB, 18990 files.

Ten log ma zaledwie 5 godzin. Czy da się go jakoś zoptymalizować aby nie zbierał aż takiej ilości danych ? Wiem że jest cron do czyszczenia tych logów ale mimo wszystko jakoś dużo danych zbiera ;).

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Wow OS, którego używam siedzi na serwerze hekko dedykowanym do omniadd. W dniu dzisiejszym przysłano mi taką wiadomość:

Witam serdecznie,

Wykryliśmy, iż Państwa usługa jest wykorzystywana niezgodnie z jej regulaminem świadczenia. W pakiecie HostOmniStandard dopuszczalne jest użycie jedynie używanie aplikacji OmniADD. Używana przez Państwa to OmniSpeed. Prosimy o dostosowanie się do regulaminu w przeciągu 7 dni, lub usługa zostanie trwale zablokowana.

kupiłem omni speed wrzucilem skrypt, licencje i mam:

Fatal error: Incompatible file format: The encoded file has format major ID 65540, whereas the Optimizer expects 2 in /home/********/*********/***********/public_html/install_z.php on line 0

pytam admina o co chodzi a on:

skrypt dziala pod starsza wersja zenda (dla php 5.2), musisz dostac

nowszy skrypt

WTF ?

Wykryliśmy, iż Państwa usługa jest wykorzystywana niezgodnie z jej regulaminem świadczenia. W pakiecie HostOmniStandard dopuszczalne jest użycie jedynie używanie aplikacji OmniADD. Używana przez Państwa to OmniSpeed. Prosimy o dostosowanie się do regulaminu w przeciągu 7 dni, lub usługa zostanie trwale zablokowana.

Dostałem to samo ;)

Różnice w oprogramowaniu między OA a OS są na tyle ważne, że warto za to wyciągnąć trochę kaski ;)

mniej znaczy więcej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności