Skocz do zawartości

OmniSPEED - Nowy Automat Dodający

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z importowaniem dużej bazy na serwer hexcom polecany przez Kojotka wie ktoś jak to ugryźć. Próbowałem przesłać za pomocą BigDump, ale błąd "Stopped at the line 338".

W spróbuję podzielić ją SQLDumpSplitter ale może ktoś ma lepszy sposób ...

Pozdro

Ok udało się za pomocą SQLDumpSplitter.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Odnośnie rejestracji WP - wdg. mnie problem jednak tkwi w czymś innym...

Te wszystkie maile w których OS poprosił o rejestracje i których maile trafiły mi na skrzynkę pocztową i nie

zostały pobrane potem przez OS trafiły do:

"Different registration error: 2525"

I na mailu mam teraz 0 wiadomosci, OS usunął te wszystkie wiadomości z loginami i hasłami do WP'sów ;C

Czyli w teorii powinienem teraz zrobić nowego maila - i znów rejestrować wszystko po kolei, ponieważ teraz na aktualnym mailu już ich nie zarejestruję... ;C

Zastanawiam się skąd te ostatnie problemy, jeszcze z 2 tygodnie temu wszystko tak ładnie chodziło ;C

Spróbuję założyć innego maila i puścić rejestrację raz jeszcze...

"... Z wyborem firmy SEO jest troszkę jak z wyborem marki samochodu..."

Polecam skuteczne pozycjonowanie warszawa !

Ładnie sobie Hekko poleciało. Moja korespondencja z Hekko z początku Maja:

Witam!

Mam pytanie. Czy nowa wersja OmniADD pod nazwą OmniSPEED pójdzie na koncie HostOmniStandard?

Temat do nowej wersji Omni: https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=150502&st=0&start=0

Wymagania: PHP 5.3 przez CGI (odradzamy PHP Mod), IMAP w PHP, GD2, Apache z mod_rewrite, MySQL 5.5, ZEND Guard Loader, curl, crontab, wget, DOM, otwarty port 110 i/lub 995,

hekko@hekko.pl; w imieniu; Hekko.pl - Biuro Obsługi Klienta [biuro@hekko.pl]

Witam serdecznie,

Uprzejmie informuję, że serwer jest w zupełności dostosowany do opisanych wymagań.

Bardzo proszę spróbować dokonać aktualizacji.

Jeśli mogę jeszcze w czymś pomóc, pozostaję do dyspozycji.

J.W.

i uzyskałem odpowiedz: TAK

Ja takowa mam nawet na mejlu :)

Co nie przeszkodziło hekko napisać mi mejla że używam konta niezgodnie z przeznaczeniem. Pomijam już fakt że go nie używam, bo się przeniosłem kilka tygodni temu. Ale rozumiem że wysłali masówkę.

Cóż, rynek.

Z hekko korzystam, mam inne produkty i jestem zadowolony, a że korzystam kilka lat to nie będę się obrażał za nieeleganckie zachowanie.

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

Też tak miałem jak Elpav - napisałem do nich, że konto nie używane, to grzecznie odpisali, że należy usunąć pliki. I dokładnie tak, przeniosłem się z OSem ale kilka produktów u nich też mam i jest ok.

Czy ktoś może mi powiedzieć na jakim etapie OS weryfikuje skrypt? Dodałem do bazy 49k wiki, uruchomiłem projekt, po zakończeniu ujrzaem wynik:

5k dodanych (około) oraz 20k faili. 24k wyparowało, to normalne?

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

a u mnie nawet po przeniesieniu dalej te cholerne don mini nie działa no już chyba wyeliminowałem wszystko łącznie z serwerem, konfiguruje zgodnie ze wskazówkami Rzeźniczka i nic. Jakiś czas temu działało i nagle się pochrzaniło.

Wyłącz OmniProxy w ustawianiach OS i spróbuj ponownie. :)

Pozdrawiam

Waiting for registration: 0

Waiting for e-mails: 63

Registration is switched off: 656

Different registration error: 4211

Connection error: 0

Email was not received: 0

Registered successfuly: 326

W omni e-mail ustawiony entire domain;

Na skrzynce ustaione catch all;

Filtry spamu wyłączone, zeryfikowałem- nic do spamu nie trafia

Captcha sniper podłączony

Takie staty są normalne? Mam wrażenie że bez snipera miałem znacznie więcej rejestracji..

Skuteczne seo zaistniejw.net, długo, drogo, solidnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności